Procurorul-șef DIICOT, informații de ultimă oră despre cazul Caracal! Dincă a mărturisit ce a făcut cu cadavrele

Procurorul-șef DIICOT, Felix Dănilă, care coordonează ancheta în cazul Caracal, a făcut declarații de ultimă oră.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"În curtea lui Gheorghe Dincă au fost găsite urmele arderii unui corp, într-un butoi, fără capace, respectiv cenușă și fragmente osoase. Dinții din butoi erau de natură umană. Există indicii că faptele din ambele dosare au fost comise de aceeași persoană. Inculptatul a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, după care s-a preocupat să scape de cele două cadavre, precizând că pe cel de-al doilea l-a ars, iar pe primul l-ar fi aruncat în Dunăre. Nu a recunoscut că le-ar fi violat și nici săvârșirea de trafic de minori", a declarat Felix Bănilă. 

Procurorul-șef DIICOT a confirmat că soția lui Gheorghe Dincă este și ea cercetată.

"În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem și pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019, cu privire la o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena, soția inculpatului", a spus Felix Bănilă.

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, este acuzat și de profanarea de morminte. "Urmărirea penală a fost din nou extinsă, în 2 septembrie 2019, sub aspectul comiterii a două infracțiuni de profanare de cadavre sau morminte", a mai declarat Felix Bănilă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate