Prodanca a petrecut de ziua ei cu cantareti celebri si vedete pe masura! Afla ce i-a oferit Mutu si intra sa vezi imagini exclusive de la chef!

Luni seara, dupa ce a luat titlul de “Impresarul anului 2013” la Gala Fanatik, Ana Maria Prodan a mai avut un motiv de sarbatoare! Vedeta si-a serbat ziua de nastere impreuna cu sotul si prietenii apropiati, printre care Adrian Mutu sau cuplul Bahmu - Prigoana!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereAdi Mutu, Prodanca si Reghe, la cheffara descriereVica, alaturi de sarbatoritaProdanca are parte numai de bucurii in ultima vreme! Impresara primeste premii pe banda rulanta si, totodata, este si rasfatata de prieteni! Asa s-a intamplat si luni seara, cu o zi inainte de a implini 42 de ani, cand a fost sarbatorita de cei dragi!

fara descrierePrigoana, impreua cu fina luiLa un restaurant cu staif din Capitala, Ana Maria si-a primit prietenii de suflet! Adi Mutu, Adriana si Silviu Prigoana, Vica Blochina sau Daiana Anghel s-au numarat printre invitatii la petrecere! Toti au venit cu daruri pentru celebra femeie, de la parfumuri pana la haine de firma, iar dintre toti, viitorul jucator al Petrolului i-a oferit un cadou incredibil…o bratara cu briliante! Reghe a fost si el darnic, dar la el nici nu se mai pune problema de a-i oferi ceva sotiei sale, intrucat, asa cum spunea impresara, primeste de la el daruri in fiecare zi!

fara descriereCatanga si Aurel Padureanu au intretinut atmosferafara descriereTortul sarbatoriteiPetrecerea a fost una restransa, insa extrem de frumoasa, in care a primat buna dispozitie si antrenul! De altfel, atmosfera a fost intretinuta de Cornelia Catanga si Aurel Padureanu, care au dat dedicatii peste dedicatii, iar pe masa s-au servit bucate alese, udate cu vinuri de cea mai buna calitate!

fara descriereMutu, Ana, Catanga si Reghefara descriereAdi a sarbatorit alaturi de Ana si Reghefara descriereProdanca si marea ei dragostePetrecerea a durat pana dupa miezul noptii si invitatii s-au simtit minunat! Nimeni nu a plecat pana nu s-a servit tortul de ciocolata si sampania scumpa!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate