Prodanca, imaginile care arată adevarata relație dintre ea și Reghe! Cum și-a sărbătorit celebra impresară soțul în Dubai

Anamaria Prodan și Reghe au fost împreună în Dubai, în cea mai importantă zi din an pentru antrenorul român

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Anamaria Prodan a închis mereu gura tuturor cârcotașilor și a demonstrat, ori de câte ori a avut ocazia, că viața ei înseamnă Laurențiu Reghecampf și căsnicia lor frumoasă.

Eu primesc cadouri în fiecare zi, dacă mă crezi. Laur este un romantic incurabil. La noi, motto-ul vieții este: „Câinii latră, ursul trece”. Atât. Ce vorbește lumea, ce nu vorbește, nu e treaba noastră. Nu trăim pentru lume, trăim pentru noi și suntem foarte fericiți”, a povestit Ana în urmă cu puțin timp în presă.

O dovadă a faptului că Anamaria Prodan are dreptate și Reghecampf este cu adevărat ”soarele ei” o reprezintă recenta  ”deplasare” a impresarei în Dubai, în ciuda faptului că avea filmări la emisiunea cu gospodari și foarte puțin timp liber.

Citeste si: Laurenţiu Reghecampf nu e afectat de zvonurile că divorţează de Anamaria Prodan! Vezi cât de bine îi merge în Dubai!

Citeste si: Laurenţiu Reghecampf a făcut parte dintr-o echipă blestemată! Cinci colegi ai lui Reghe au murit de tineri, în accidente rutiere şi din cauza unor probleme la inimă!

Citeste si: Anamaria Prodan şi Reghe au renunţat la afacerea lor din SUA? Academia de fotbal din Las Vegas nu mai are activitate!

fara descriere

Anamaria Prodan l-a sărbătorit pe Reghe în Dubai, la un local de lux

Însă, nimic nu a mai contat pentru agenta FIFA, în aceste zile decât bărbatul ei, mai ales că pe 18 septembrie, tehnicianul a și împlinit 44 de ani și era normal să bifeze evenimentul.

Anamaria Prodan l-a sărbătorit pe Reghe în Dubai, cu mare fast, la un restaurant de lux, alături de oameni apropiați familiei, printre care și Adi Mutu și nevasta lui, Sandra. ”A fost o seara frumoasă, ca între prieteni”, aveau să povestească surse de la fața locului pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate