Prodanca, în lacrimi! Declarații cutremurătoare despre prietenul ei de suflet care a murit ieri seară! ”O bucățică din sufletul meu a plecat” EXCLUSIV

Anamaria Prodan este în doliu, după ce a fostul acționar de la Dinamo, Florian Walter, și un apropiat al familiei Reghecampf, s-a stins din viață, în urma unui atac vascular.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Anamaria Prodan nu își poate stăpâni lacrimile în aceste momente! Florian Walter, fostul acționar al dinamoviștilor în anii de glorie ai echipei și un apropiat al ei, a încetat din viață, după o grea suferință.

Cei doi erau prieteni de ani buni, mai ales din perioada în care afaceristul a decis să îi dea pe mână Universitatea Cluj!

”Puțini știu cât de apropiați erau ei ca familie, erau practic nedespărțiți, se vizitau, cu copiii, și se respectau enorm. Poate tocmai de aceea, Walter a dorit să îi dea formația clujeană, să o conducă. I-a spus Anei că ea este șefa și va avea o libertate deplină. Așa se face că Ana s-a instalat la Cluj și a condus echipa șase luni, timp în care i-a rezolvat toate probleme financiare și de lot, apoi i-a dat-o înapoi lui Florian într-o creștere bugetară uriașă. De atunci, relația lor de prietenie s-a consolidat foarte tare, indiferent de problemele pe care le-au întâmpinat fiecare, și , spre surprinderea multora, era una și  rar întâlnită în zona asta a fotbalului. Repet, să pui unul dintre cele mai mari business-uri pe numele Prodancei și să ai încredere că îl primești înapoi atât de înfloritor, asta consolidează legăturile umane”, au dezvăluit surse din fotbal pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Ipoteză șocantă: Florian Walter, omorât? S-a deschis dosar penal

Citeste si: Doliu! Fiica artistului Shawn Crahan a murit la 22 de ani

Citeste si: De ce sa alegi un lavoar care se monteaza pe blat?

fara descriere

Anamaria Prodan îl plânge pe Florian Walter! ”Este din categoria celor care nu mor, celor care trăiesc veșnic pentru mine. Exact ca mama”  

Poate tocmai de aceea, acum, la decesul lui, Anamaria Prodan îl plânge pe Florian Walter! În premieră pentru WOWbiz.ro, impresara a și spus câteva cuvine emoționante despre afacerist, iar mesajul transmis de impresară scoate la iveală relația de prietenie care exista între ei. ”O bucățică din sufletul meu a plecat…este fără cuvinte! Florian…este din categoria celor care nu mor, celor care trăiesc veșnic pentru mine. Exact ca mama și tatăl meu”, a spus agenta FIFA, extrem de afectată.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate