Prodanca si-a amanat plecarea in America si Canada! Vezi ce a impiedicat-o sa-si sustina mama in campania electorala!

Ana Maria Prodan ar fi trebuit sa plece in America si Canada pe 16 noiembrie, insa cateva probleme ivite in ultimul moment au determinat-o sa amane deplasarea pentru data de 25 noiembrie.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Prodanca nu si-a putut ajuta mama in campania electorala pentru colegiul din diaspora, deoarece filmarile la urmatorul sezon al realityshow-ului ei s-au prelungit cu 10 zile. In plus, echipa serialului a intampinat probleme serioase in momentul in care si-a depus actele pentru viza de Canada.
Daca impresara si mama ei aveau viza permanenta pentru continentul american, echipa de fimare de la reality trebuia sa primeasca atat viza de Canada, cat si una de tranzit. Oficialii ambasadei au taraganat un pic lucrurile, intrucat au verificat cu mare atentie  datele personale ale reporterilor desemnati de Antena 1 pentru a merge la fata locului si, din motive strict confidentiale, au intarziat sa le acorde viza in timp util.

Intr-un final, la interventia Prodancei, s-a rezolvat situatia si plecarea s-a stabilit pentru 25 noiembrie, cu destinatia Montreal si Vancouver, orase in care sunt comunitati foarte mari de romani. Acolo, Ionela Prodan spera sa-i convinga pe alegatori ca ea este potrivita sa ii reprezinte in Parlament, astfel ca  a apelat la preotii romani  si oficialitatile locale sa o ajute si sa o prezinte electoratului din diaspora.


 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate