Prodanca si Reghe au o noua afacere! Cei doi si-au pus la vanzare tricourile pe facebook! Intra sa vezi ce modele inedite au ales pentru fanii lor!

Prodanca si Reghe au afaceri si in domeniul vestimentar! Cei doi soti celebri si-au facut o linie de tricouri si, de putin timp, le-au bagat si la vanzare!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereReghe si Ana au linie de tricourifara descriereAna Maria socheaza chiar si pe tricouriDupa ce au renuntat la bussines-ul cu produse de patiserie, Ana Maria si Laurentiu au decis sa faca bani din tricouri imprimate cu chipurile lor! Daca Reghecampf are o fotografie decenta pe t-shirt, fiind imbracat intr-o camasa casual si un pantalon elegant, ei bine, sotia lui a ales sa isi puna pe bluza o fotografie dintr-un pictorial incitant! De altfel, probabil, acesta este si motivul pentru care tricourile cu ea se vand mai bine decat cele cu antrenorul Stelei, semn ca barbatii apreciaza fizicul Prodancei, iar femeile adora personalitatea ei!

fara descriereReghe prefera elegantaReghe si Ana si-au pus tricourile pe facebook-ul prietenei lor, designerul Ana Radu, cea care de altfel le si creeaza, si asteapta cat mai multe cerinte de la fani care ii iubesc!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate