Prodanca si Victor Becali, din nou, la cutite! Intra sa vezi ce acuze incredibile isi fac unul celuilalt!

Razboiul lui Victor Becali cu Prodanca se adanceste pe zi ce trece! Impresarul simte ca ii fuge pamantul de sub picioare, pentru ca tot mai multi jucatori semneaza cu Ana, si se lanseaza in acuzatii fara precedent la adresa sotiei lui Reghecampf!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereProdanca se tine tare in razboiul cu Victor BecaliJignirile lui Becali nu o afecteaza insa pe vulcanica femeie, din contra, surse de la Steaua spun ca declaratiile lui Victor sunt, mai degraba, o sursa de amuzament decat lucruri serioase! “Toata lumea din cadrul clubului stie ca Victor Becali este suparat ca Ana Maria i-a luat fata, iar la Steaua, ea are 90% din jucatori, iar el nu i-a putut determina pe semneze, din nou, pe Pintilii si Radut, iar de Bourceanu si Latovlevici s-a rugat degeaba! Acum, ca simte ca nu mai este pe val, ci Prodanca ii ia fata, nu a gasit decat solutia de a jigni, aducand in discutie un episod cu Wesley, care nu are nicio legatura cu realitatea! Niciodata nu s-ar fi rugat Ana Maria de brazilian sa vina in Ghencea, basca sa se duca la hotel la el seara, in conditiile in care i-a adus in Ghencea pe jucatorii ei, Kapetanos si Piovaccari!!! Nu avea niciun interes! In fine, aici, la club, repet, oamenii se amuza pe seama lui Victor, caruia i-a dat si porecla de “limbutul” si considera jenante aparitiile lui in presa, iar jignirile la adresa Anei nejustificate!”, au povestit surse de la Steaua!

fara descriereVictor Becali o ataca pe impresara pe toate fronturileContactata telefonic, Ana Maria Prodan a parut si ea amuzata de declaratiile facute, in ultima vreme, de Victor Becali! “Eu, prietenii si familia mea ne distram foarte tare pe seama disperarii acestui individ, care, in opinia mea, nu se poate numi barbat, in conditiile in care iese cu asemenea lucruri in presa! Probabil, vede ca ii fuge pamantul de sub picioare si de aceea, actioneaza asa! Imi pare rau ca s-a ajuns aici, consider ca in meseria asta, de impresar, este loc pentru toata lumea, si sper ca, de acum inainte, el sa iasa in presa cu realizarile sale si nu cu alte jigniri la adresa mea!”, a declarat Prodanca!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate