Profesoara din Vâlcea prinsă în timp ce fura, acuzată de părinții elevilor că nu le-a înapoiat banii împrumutați. Femeia este dată afară de la școală

Aceasta a împrumutat, în total, aproximativ 2.000 de euro de la părinții elevilor.

Peofesoară prinsă la furat
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Acuzații grave aduse unui dascăl! O profesoară de la Școala nr.13 din Ostroveni, judeţul Vâlcea a fost prinsă la furat de păpuși, într-un mall din oraș și trebuie să înapoieze sume importante de bani părinților de la unitatea de învățământ unde lucrează.

Însă, se pare că aceasta ar fi perdut toți bani la jocurile de noroc! Femeia a fost sancționată de mai multe ori de conducerea școlii, pentru abesențele de la clasă, limbaj neadecvat la ore și pentru că a furat bani din fondul pentru manualele auxiliare! 

Profesoarei din Vâlcea i se aduc acuzații grave.
Profesoarei din Vâlcea i se aduc acuzații grave.[Sursa foto: Captură ]

O profesoară de Vâlcea, surpirnsă în timp ce fură păpuși

Se pare că femeia nu este la prima abatere, ci reprezentanții magazinului au observat la inventar că lipsesc mai multe păpuși din acea gamă. Pe camera de supraveghere a magazinului se vede cum femeia ia pur și simplu o jucărie și pleacă de parcă nu s-a întâmplat nimic. Dascălul este acuzat că a furat jucării în valoare de 3.000 de lei. 

Nu este la prima abatere, părinții unor elevi de la școala la care femeia predă, o acuză că le-ar fi cerut sume de bani cu îmrumut, însă aceasta n-ar mai fi înapoiat niciodată banii.

De asemenea, se pare că aceasta este dependentă de jocurile de noroc, iar banii pe care i-a împrumtat de la părinți i-ar fi pierdut la casino. 

Părinții, revoltați pe profesoara dependentă de jocuri de noroc 

Femeia a fost recunoscută pe camere de părinții copiilor clasei a 4-a unde ea era profesoară. Se pare că femeia le cerea bani cu împrumut acestora pe motiv că are probleme în familie.

A primit sume între 300 și 2.000 de euro. Nici măcar unul nu și-a mai primit banii înapoi. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

 „ Sunt mulţi părinţi care nu vor să spună, dar mulţi o să spunem. Am convins un tătic care a dat 1.000 de euro”, spune Ana Ivănescu, părinte.

Citeste si: O fetiță de 12 ani a luat rolul de profesoară, după ce școlile au fost închise de pandemie: ”Îi învăț matematică, religie și engleză”

Nu sunt singurele acuzații ale părințior! 10 părinți au întocmit o sesizare adresată unității de învățământ în care o învinuiesc pe profesară de „agresiune atât fizică, cât și verbală și, din nefericire, discriminare evidentă între copii” și cer „excluderea de la această clasă”. Mai mult, un părinte a depus și o plângere la la Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea împotriva învățătoarei. 

Directorul școlii anunță că-i va desface contractul de muncă 

Se pae că directorul școlii știa despre dependența de jocuri de noroc a profesoarei. Pentru ea, comisia de disciplină s-a întrunit de 4 ori. Aceasta fie nu venea la ore, avea un limbaj nepotrivit față de elevi, iar o dată a furat bani din fondul pentru manualele auxiliarem, însă au fost înapoiați de soțul ei.

De data aceasta, reprezentanții școlii spun că aceasta nu va mai scăpa doar cu o avertizare sau cu o sancțiune minoră!

Citeste si: S-a aflat! Cine este femeie care a abandonat un bebeluș de doar 5 zile într-o scară de bloc din Râmnicu Vâlcea

„Niciunul dintre părinţi nu avea curajul să vină să depună o plângere în care să spună ce se întâmplă. Şi în condiţiile acestea, doar pe vorbe nu puteam să facem nici măcar o anchetă sau să luăm măsuri disciplinare destul de puternice. Urmarea va fi clar desfacerea contractului de muncă cu nişte articole care nu o să îi facă cinste niciodată”, a declarat Gheorghinaru, director la Școala nr. 13. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Structura anului școlar 2021-2022. Ce schimbări vor avea loc?!

Bilanțul infectărilor cu coronavirus în școli! 472 de angajați din învățământ și 600 de elevi, confirmați pozitiv cu COVID-19

Lockdown total în Atena! Elevii se întorc la învățământul online

Horoscop Zilnic Vineri 26 Februarie 2021: Peștii sunt sfătuiți să prindă curaj și să ia decizii

Dragnea a distrus-o complet pe Viorica Dăncilă. Ce i-a făcut din închisoare

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

S-a decis cel mai așteptat moment în TV. Antena 1 anunță o mare lovitură pe piață

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies