Profesor de sport, acuzat că a agresat mai mulţi elevi de clasa a IV-a! Copiilor le e frică să mai meargă la cursuri

În Prahova, un profesor de sport a lovit si a bruscat mai multi elevi de clasa a IV-a. Copiii spun că dascălul le-a dat pumni în cap și i-a lovit cu piciorul pentru că nu au stat aliniati

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"M-am dus să-mi dau lanţicul jos şi domnul de sport mi-a dat cu şutul în fund. N-am avut curaj să îl întreb pentru că nu aveam bluza de trening închisă. Mi-a dat cu palmele peste faţă şi m-a zgâlţâit aşa de gât", a povestit una dintre elevele şcolii din satul Valea Dulce, judetul Prahova, potrivit rtv.net.

Micutii spun că profesorul de educatie fizică i-a agresat în timpul orei pentru că nu stăteau drepți.

"Băiatului meu i-a dat trei pumni în cap. Daca ai ceva cu el, il certi altfel nu ca sa ii dai cu pumnii in cap", spune revoltată mama unuia dintre elevii agresaţi. 

Copiilor le este acum frică să mai vină la ora profesorului de sport.

Directorul adjunct al scolii nu vede nicio problemă în comportamentului profesorului.

"Eu nu cred, dar vad ca situatia e alta. Şi domnul profesor e mai glumeţ aşa, mai apropiat de elevi, îi ia de după gât", spune directorul. 

"În momentul în care parintii vin şi depun o reclamaţie scrisa se instituie comisia de disciplină care va cerceta aceste evenimente", spune un inspector şcolar. 

Profesorul acuzat are o vechime de peste 10 ani în învățământ si a fost în trecut directorul scolii din localitatea Valea Dulce.

 

Sursa foto: rtv.net

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate