Stiri

Profesorii Alinei Ciucu, in stare de soc dupa moartea fetei! Vezi aici ce mesaj tulburator a transmis unul dintre dascalii fetei!

Alina Ciucu a lasat in urma un gol imens, fiind plansa de familie, colegi si proesori.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Profesorii Alinei Ciucu, in stare de soc dupa moartea fetei! Vezi aici ce mesaj tulburator a transmis unul dintre dascalii fetei! icon photo

Marti seara, Magdalena Serban, o femeie originara din Craiova, a impins-o in fata metroului pe Alina Ciucu, o tanara de 25 de ani, aceasta pierzandu-si viata dupa ce a fost lovita de garnitura de tren. Tanara omorata a fost inmormantata vineri, in satul natal Listeava (judetul Dolj), fiind plansa de familie, de prieteni si de intreaga comunitate.

In ciuda faptului ca avusese o viata chinuita, Alina a terminat in 2011 liceul "Constantin Brancoveanu" din Dabuleni, luand BAC-ul cu note foarte bune. Imediat dupa absolvirea liceului, Alina Ciucu a intrat la SNSPA, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, sectia Publicitate, pe locurile cu taxa, fiind una dintre studentele foarte apreciate de profesori. Asa se face ca Radu Carp, unul dintre dascalii victimei, a postat un mesaj emotionant pe Facebook, in amintirea fetei. 

Vezi ce a scris profesorul despre Alina Ciucu pe stirilekanald.ro 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune