Stiri

Profesorii nu mai au voie să facă meditaţii cu elevii de la clasă şi nici să mai primească "atenţii" de la ei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Profesorii nu mai au voie să facă meditaţii cu elevii de la clasă şi nici să mai primească "atenţii" de la eiicon photo
 
Profesorii nu mai au voie să facă meditaţii cu elevii de la clasă! Asta spune noul Cod de Etică publicat în Monitorul Oficial. Iar cadrele didactice disuse să ignore această normă vor fi pedepsite. 
 
Primul document de acest tip existent în România a fost aprobat prin ordin de ministru şi publicat recent În Monitorul Oficial.
 
De asemenea, cadrele didactice nu vor avea voie să mai primească bunuri din partea părinţilor, indiferent de natura acestora.
 
Acelaşi document prevede şi că dascălilor le este permis să recomande materiale auxiliare dar nu vor putea constrânge elevii sau părinţii să le cumpere. Cei care vor încălca acest cod etic vor putea fi sancţionaţi disciplinar.
 
 
 
 
Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune