Profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, despre boala ucigasei de la metrou: "Această femeie avea pantalonii de blugi largi, era neglijent îmbrăcată. Iar din ceea ce am văzut pe fizionomie, era..."

Autor: A.M.

Profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, este de parere ca femeia care a ucis o tanara de 25 de ani la statia de metrou Dristor sufera de grave afectiuni psihologice.
Potrivit adevarul.ro, cel mai probabil, femeia ar putea suferi de schizofrenie, tinand cont de semnalmentele transmise la prima vedere.

"Azi-noapte le-am descris clar fizionomia nefericitului bolnav psihic în zona schiziofreniei care prezintă exact aceste caracteristici: are o siluetă longvilină, e slab din cauza consumului mental, dat fiind faptul că schizoidul se consumă.

Această femeie avea pantalonii de blugi largi, era neglijent îmbrăcată. Iar din ceea ce am văzut pe fizionomie, era rătăcita schizoidă tipică, care intră în negativism.", a declarat specialistul Tudorel Butoi despre Magdalena Serban.

Persoanele diagnosticate cu astfel de afectiuni dezvolta anumite obsesii sau ganduri justitiare, iar prin gesturile lor extreme ei considera ca fac, de fapt, un bine.

 

"Alege la întâmplare, zicem noi, dar mintea ei poate să aibă o logică, o coerenţă de tip morbid, maladiv. Spre exemplu, schizofrenicul justiţiar doreşte, prin dicteurile halucinatorii, să purifice, să facă curăţenie pe lume. Mai e delirul din gelozie: femeia abandonată, cu drame personale, etc, care îşi crează imagini model în funcţie de tipologia amantei soţului sau iubitului."

, a mai spus psihologul.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dupa moartea Cristinei Stamate si a regelui Mihai, Maria Ghiorghiu anunta o noua nenorocire: "Vine si va face ravagii"

Doliu în sport! Un dublu campion a murit în urma unui accident stupid!

Ce au declarat politistii care au prins-o pe femeia criminala de la metrou? Femeia a facut un gest halucinant, dupa ce a iesit din statia Dristor: "A spus ca... "

Horoscop Zilnic Miercuri 19 Mai 2021: Săgetătorii trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie, Leii nu sunt într-o stare foarte bună

Aceste centrale termice ar putea fi interzise. Lovitură cruntă pentru români. S-ar aplica din 2025

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Sondaj exploziv. Românii vor PSD la guvernare. „Parlamentul nu mai reflectă voința românilor"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies