Profeţia cutremuratoare a părintelui Paisie: "Români, păziţi-vă! TOTUL va deveni un SPITAL de NEBUNI"

Părintele Paisie Aghioritul a făcut o profeţie înfiorătoare despre soarta românilor.

novalue
Autor: V.P.

Potrivit acestuia se vor petrece numeroase evenimente ce vor zdruncina lumea. O parte din semnele Apocalipsei au început deja să apară, motiv pentru care oamenii ar trebui să fie prevăzători şi să nu se depărteze de credinţă, scrie a1.ro.

„Încet-încet destule încep să iasă la iveală. Strig şi eu netrebnicul de ataţia ani! Situaţia este înfricoşătoare, ciudată. Nerozia a întrecut limitele. A venit lepădarea şi rămâne ca acum să vină “fiul pierzării” (2 Tes.

2,3). Totul va deveni un spital de nebuni. În harababura ce va stăpâni, fiecare stat se va ridica să facă orice-i spune cugetul. Dumnezeu să ajute, ca interesele celor mari să fie astfel încât să ne ajute. Din ce în ce vom auzi de ceva mai nou. Vom vedea făcându-se lucrurile cele mai neaşteptate, mai neraţionale. Numai că evenimentele se vor derula cu repeziciune.”

Părintele spune că mulţi se vor ridica şi se vor da drept Mesia, dar toţi vor fi impostori.

„Vin ani grei, vom avea încercări mari. Creştinii vor avea mare prigoană.”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Greșeala de pe bancnota de 20 de lei cu chipul Ecaterinei Teodoroiu! „E greșit, dar nu e un dezastru”

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies