Profeție dezastruoasă! Maria Ghiorghiu: "Au murit 28.109"

Maria Ghiorghiu, o nouă profeție? Clarvăzătoarea susține că va urma o perioadă neagră pentru toți.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul personal o nouă profeție. De data aceasta, este vorba despre moartea a zeci de mii de oameni. Cea care ar fi prevăzut tragedia din Colectiv și moartea unor personalități importante susține că o perioadă neagră se va abate asupra noastră. Cutremurător este faptul că Maria Ghiorghiu știe numărul exact al deceselor, și anume 28.109.

"În această dimineață în zori de zi, mă trezește un glas care spune ceva cutremurător. Vedeam în fața ochilor închiși, un ziar format mare, un ziar pe a cărei primă pagină sus era un titlu scris pe vreo 4 rânduri, cu litere mari și cu negru îngroșat. Nu înțelegeam ce scrie, dar am văzut numărul 28.109 . Apoi, aud glas care-mi spune așa:

Citeste si: Mara Bănica, mesaj sfâșietor! E vorba despre Mihai Constantinescu: ”Îl chinuie mult”

Citeste si: Brigitte Pastramă a luat parte la petrecerea burlăcițelor! Pe 7 iulie se căsătoresc religios

Citeste si: Cătălin Cazacu iubește din nou! Cine e bomba sexy celebră cu care s-a cuplat

"Au murit 28.109". Dragii mei, se va întâmpla o uriașă tragedie. Unde anume și în ce context? Nu știu a vă spune. Dar vom auzi de această cifră, cu 28.109 morți. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca să ne apere pe noi toți și să ne apere de tot răul și de toată suferința.

Ce Dezastru va fi, ce cataclism va fi, eu nu știu a vă spune; nu mi s-a descoperit. Dar va fi cumplit. Numai Bunul Dumnezeune mai poate salva (pe noi ca oameni ai acestei planete) de la o astfel de tragedie cumplită, de la un astfel de cataclism"”, este mesajul cutremurător scris de Maria Ghiorghiu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate