Profetii cutremuratoare pentru anul 2017 facute de Baba Vanga! Ce se va intampla cu romanii?

Baba Vnaga este una din cele mai cunsocute prezicatoare din istoria umanitatii. Batrana originara din Bulgaria, care a murit in urma cu 20 de ani, a lasat in urma ei o serie de predictii care au ajuns sa se adevereasca, dintre acestea enumeram caderea turnurilor gemene din 2001, inclazirea globala, primul presedinte de culoare al Americii sau caderea comunismului.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descrierePentru anul 2017, Baba Vanga a prezis un razboi de proportii pe continentul Europei, dar si numeroase probleme si schimbari la nivel de clima. (Profetia cutremuratoare facuta de Baba Vanga despre Donald Trump! A spus-o chiar inainte sa moara!)

"În 2017, va izbucni un război din Est şi totul va fi declanşat de invazia musulmanilor în Europa, care va duce la distrugerea organizării de pe continent. Cel de-al treilea război mondial va avea punctul de pornire în Siria. Clima se va încălzi tot mai mult, se vor topi gheţurile şi va apărea seceta în tot mai multe locuri. Oamenii vor începe să epuizeze resursele şi se vor porni războaie. Românii sunt un popor ales, au multe resurse ca să meargă mai departe, dar vor avea nevoie de cineva din exterior care să le transmită mesajul corect şi atunci, dacă îl vor înţelege şi îl vor asculta, vor deveni un popor care va conduce multe alte popoare care se vor pierde de pe calea corectă”,a  prevazut Baba Vanga.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate