Profețiile cutremurătoare ale marelui părinte Arsenie Boca pentru anul 2021

Părintele Arsenie Boca a avut harul de a prevesti viitorul, iar profețiile sale sunt încărcate de durere și dezastre.

Profețiile părintelui Arsenie Boca pentru Anul 2021
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Arsenie Boca, duhovnicul intrat în rândul marilor personalităţi ale ortodoxiei româneşti,a făcut preziceri tulburătoarea în timpul vieții. Profeţiile acestuia sunt susţinute de foştii săi apropiaţi şi de cei care l-au cunoscut, iar lor li se adaugă alte prorociri despre sfârşitul comunismului, războaie şi viitorul României.

Citeste si: Abi Talent, un nou atac la adresa lui Alex Velea. Ce fotografie a postat trapperul

Părintele Arsenie Boca este considerat drept cel mai mare duhovnic român al secolului XX și a devenit celebru pentru previziunile sale, printre care uciderea soților Ceaușescu de Crăciun, dar și martiriul eroilor Revoluției din 1989.

Profețiile părintelui Arsenie Boca pentru Anul 2021

Conform unei profeții făcute de părintele Arsenie Boca, Bucureştiul va fi un nou Ierusalim, iar transformarea capitalei României poate începe din anul 2020. Mărturisirea îi aparține Letiţiei Suciu din Dumbrăveni.  „Ne povestea că România va fi grădina Maicii Domnului, Bucureştiul va fi noul Ierusalim. Şi care vor rămâne, aleşii lui Dumnezeu, că numai aceia vor rămânea, vor fi într-o fericire nemaipomenit de mare”,  a declarat aceasta, la un moment dat.

Citeste si: Andreea Tonciu, îngrijorată pentru fetița ei, după altercația din trafic. Vedeta a izbucnit în lacrimi: ”A început să plângă foarte tare”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

„De aceea, pentru că iubesc păcatul mai mult decât pe Dumnezeu, Dumnezeu le trimite amăgiri puternice, ca să dea crezământ minciunii şi să cadă sub osândă toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci au îndrăgit nedreptatea.

Neputând nici aceasta, îşi aprinde ciracii şi pe «acela» al lor, care se repetă în fiecare veac de oameni, din zilele Sfinţilor Apostoli, până în zilele celui mai desăvârşit Antihrist, din vremea de apoi, când va propovădui Ilie, ca doară-doară va putea măcar să stingă pe ucenicii lui Iisus de pe faţa pămantului, prigonindu-i, spânzurându-i, ucigându-i, răstignindu-i şi în tot felul omorându-i”,   mai spunea Arsenie Boca. 

Profețiile părintelui Arsenie Boca pentru Anul 2021

Cine a fost părintele Arsenie Boca

Părintele Arsenie Boca s-a născut pe data de 29 septembrie 1910, din părinţi creştini ortodocşi, Iosif şi Creştina, în satul Vaţa de Sus din Ţara Zarandului. Pe parcursul vieții, el a fost părinte ieromonah, teolog şi pictor de biserici. La Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus şi apoi la Mănăstirea Prislop a fost stareț.

Citeste si: Doliu la Hollywood! Actrița și producătoarea de film Dawn Wells a murit din cauza complicațiilor cauzate de COVID-19

Părintele Arsenie Boca intrat în atenția Securității Statului după anul 1945, atunci când a fost instaurat regimul comunist, întocmindu-i-se dosar de urmărire informativă și fiind considerat un ”opozant activ” al Partidului Comunist Român și al dictaturii ajunse în România cu tancurile sovietice. Arsenie Boca a fost înhumat la Mănăstirea Prislop, acolo unde părintele a slujit, cu evlavie, în anii ’50, iar locul a devenit, peste timp, destinație de pelerinaj.

Profețiile părintelui Arsenie Boca pentru Anul 2021

Arsenie Boca și-a prevăzut moartea

O altă mărturie despre prevestirile atribuite duhovnicului aparţine lui Radu Cinamar, citat în cartea „Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”. „Ne-a mărturisit părintele că nu va mai dura mult şi va pleca spre Împărăţia Tatălui Ceresc, dar va părăsi această lume datorită unui complot mişelesc, al cărui scop este acela de-al otrăvi.

Citeste si: Elevii și dascălii s-ar putea reîntoarce în sălile de curs din 8 februarie. Care este planul autorităților

Totuşi, el nu va împiedica asta, deoarece atunci misiunea lui spirituală pe pământ va fi deja terminată. El a spus că în mod paradoxal şi într-un interval scurt de timp, atenţa lumii se va îndrepta asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere”, povestea bărbatul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adi Minune s-a reorientat! Dacă nu poate cânta în România, a fugit în Bulgaria

Primele imagini cu Daciana Sârbu după ce a înfiat o fetiță! Marele anunț a fost făcut de soțul ei, Victor Ponta, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D VIDEO EXCLUSIV

Lovitură pentru Mădălina Ghenea! Fosta logodnică a lui Nicolo Zaniolo este însărcinată! "Nu mă simțeam pregătit..."

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies