Stiri

Profetiile facute in urma cu 100 de ani de un intelept indian! Ce spunea despre Romania si "misiunea ei spirituala"

Periodic, evenimentele importante din Romania, sunt raportate la profetiile facute in urma cu 100 de ani de inteleptul indian Sundar Singh. Acesta a prezis ca tara noastra va avea o misiune spirituala.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


 

Profetiile facute in urma cu 100 de ani de un intelept indian! Ce spunea despre Romania si "misiunea ei spirituala"icon photo
Scandalul construirii Catedralei Mantuirii, din urma cu cativa ani, protestele de acum cateva luni din Piata Victoriei, dar si alte multe evenimente, au fost legate de diverse site-uri care se ocupa cu astfel de dezvaluiri, de prezicerile indianului.

Construirea Catedralei Neamului a creat multe discutii in ultimii ani
Construirea Catedralei Neamului a creat multe discutii in ultimii ani

Sundar Singh a sustinut ca vom fi un exemplu. “Bucurestiul se va transforma intr-un centru esential. Va fi o capitala spirituala a planetei si va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil “Nou Ierusalim”  pamantesc”, conform portalului mistere-romania.info

In 1920, in prezicerile sale, indianul Sundar Singh spunea: “România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală, ce o va face să se înfăţişeze ca un ve¬ritabil model de urmat întregii umanităţi… spusele mele nu trebuie să vă determine a mă considera un fanatic, simpatizant al românilor, ce îşi imaginează himerice plăsmuiri, căci cea care mi-a inspirat aceste profeţii, fără putinţă de tăgadă, este Prea Sfânta Născătoare a lui Iisus şi reamintesc că, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Domnului şi apoi marile puteri cereşti, la toate acestea mai adăugându-se şi majoritatea sfinţilor din cer"

Cititi continuarea pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune