Profețiile lui Carmen Harra: „Noul Mesia s-a născut de Paște! Când va împlini 33 de ani, el va...”

Carmen Harra a scris în cartea ei depre noul Mesia. El ar fi menit să continue misiunea lui Isus Hristos.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a făcut o serie de profeții care par să contrazică tot ceea ce știam până acum. Ea spune că un nou Mesia s-a născut pe data de 30 aprilie 2000 și la vârsta de 33 de ani va continua misiunea lui Isus Hristos.

“Noul Mesia s-a născut de Paște, în anul 2000. Când va împlini 33 de ani, aceeași vârstă ca a Lui Iisus când a murit, va continua lucrurile de unde le-a lăsat Mântuitorul, având misiunea de a ne mai ajuta o dată. El se va arăta în 2033, la sfârșitul tranziției de la Era Peștilor la Era Vărsătorului, care este Era Luminii, cunoscută și sub numele de Solaris. (…).

Omenirea se va uni în jurul unei singure religii și se va aduna într-o frăție spirituală, sub același Dumnezeu. În jurul anului 2023 va apărea un lider nou, negativ în lumea asiatică. (…)”, a declarat Carmen Harra în cartea sa “Decodificarea destinului”, conform Cancan.

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Rugăciunea care e rostită de 2000 de ani - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Cât a plătit Laurențiu Reghemapf pentru o friptură! Alții nu dau nici într-o lună atâția bani pe mâncare

Carmen Harra: „Pacea va învinge pe Pământ”

“(…). Începând cu 2100, pacea va învinge pe Pământ. Conștientizând că trebuie să facă schimbări majore, oamenii își vor schimba gândirea și comportamentul, iar politicienii nu vor mai fi singura influență majoră asupra mulțimilor.

Știind că Universul ne susține, fiecare dintre noi trebuie să se dedice schimbării vechilor obiceiuri, înlăturării condiționărilor, precum și deschiderii spre noi moduri de a gândi, de a crede și de a relaționa cu semenii. Trăim într-o vreme a Trezirii. Putem alege să evoluăm – așa precum codul Universului ne îndeamnă să o facem – sau putem să ne opunem creșterii și schimbării.

Dar, cu cât ne vine mai ușor să acceptăm că schimbarea constituie dinamica stării de ființă vie, cu atât ne va fi mai ușor să ne transformăm și să ducem familia noastră umană mai departe, dincolo de umbrele spaimelor, în Lumina Iubirii, după cum ne este dat”, a mai scris clarvăzătoarea Carmen Harra.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Orban nu o să mai fie premier: Toată lumea știe! E bomba momentului

O celebră vedetă rupe tăcerea! A trăit în teroare ani întregi crezând că are o boală extrem de gravă. Medicii i-au greșit diagnosticul. Mărturii înfiorătoare

Familia regretatei Denisa Manelista, decizie incredibilă după ce mormântul a ars ca o torță! Declarații EXCLUSIVE

Andreea Antonescu și iubitul ei, Ștefan Manolache, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat pe pârtia de schi: „Am paralizat de frică”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies