Profețiile lui Nostradamus pentru 2021. Ce se va întâmpla după pandemia de coronavirus

Profețiile lui Nostradamus pentru 2021. Ce a spus celebrul profet că se va întâmpla în 2021.

Profetiile lui Nostradamus pentru 2021
Profetiile lui Nostradamus pentru 2021
Autor: Elena Popescu

In articol:

Profețiile lui Nostradamus pentru 2021. Vezi ce preziceri a făcut celebrul astrolog pentru anul 2021. Ce se va întâmpla în lume după pandemia de coronavirus.

Profețiile lui Nostradamus pentru 2021

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez.

Cum noua sa situație financiară îi permitea să nu mai practice permanent medicina, Nostradamus s-a orientat spre științele oculte. Și-a transformat podul casei în observator astronomic, unde, urcat pe trepied, urmărea bolta înstelată și susținea că află secretele viitorului.

Citeste si: Previziunile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru anul 2021

Nostradamus a susținut că în 2021 va avea loc un cutremur devastator în California, iar lumea va fi lovită de dezastre naturale și epidemii.

Baba Vanga ar fi prezis infectarea cu COVID-19 a lui Donald Trump!

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Profetiile lui Nostradamus pentru 2021
Profetiile lui Nostradamus pentru 2021[Sursa foto: PixaBay]

1. Foamete de proporții biblice. Nostradamus a prezis că primele semne ale sfârșitului lumii vor fi: foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii, care deja se întâmplă din ce în ce mai frecvent.

Pandemia de Coronavirus din 2020 reprezintă începutul unei serii de evenimente nefericite, care vor afecta populația globului.

„Puțini tineri: pentru început, pe jumătate morți. Murind din răutate, el îi va face pe ceilalți să strălucească și vor apărea mari rele într-un loc exaltat. Conceptele triste vor veni să le facă rău fiecăruia. Liturghie pentru a reuși. Părinți și mame morți de durere infinită, femeile în doliu, monstruosul pestilențial: Cel Mare să nu mai fie, întreaga lume să se termine”, este o altă scriere a sa.

Carmen Harra, despre pandemia de coronavirus ”Suntem manipulați”

2. Un cutremur devastator va avea loc în California. Nostradamus prezice că un cutremur de mari proporții va lovi Lumea Nouă (,,ținuturile vestice”), iar California este plasată acolo unde probabil se va întâmpla. Conform astrologilor, ,,Mercur în Săgetător, Saturn ascendent’’, data următoare când planetele vor fi în această poziție pe cer va fi pe 25 noiembrie 2021.

3. O cometă va ajunge foarte aproape de Terra. Acest eveniment va cauza cutremure și alte dezastre naturale, care pot fi deduse din catrenul: În cer, unul vede foc și o urmă lungă de scântei.

„Parcul în pantă, mare nenorocire. Prin țările din vest și Lombardia arde Focul din corabie, ciuma și captivitatea. Mercur în Săgetător, dispariția lui Saturn”, se arată în una din scrierile lui Nostradamus.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Profețiile cutremurătoare ale marelui părinte Arsenie Boca pentru anul 2021

Câte medicamente ia Carmen Harra! A dezvăluit totul

Dorian Popa are probleme cu bolidul în valoare de 100 000 de euro. Ce a pățit artistul: "E penibil, s-a stricat la 12 000 de kilometri!"

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

Orban e terminat! S-au făcut deja jocurile în PNL. Cine îi va lua locul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Verdict după 11 ani. Mădălina Manole NU s-a SINUCIS! „E vorba de OMOR”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies