Profetiile preotilor ortodocsi despre noul presedinte al Romaniei! "Va fi omul Occidentului"

Trei preoti ortodocsi cunoscuti pentru darul de a vedea in viitor, l-au descris pe noul presedinte al Romaniei, inca dinainte sa se stie macar lista candidatilor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereParintele Anatohie Vasilachi: „Alegerile prezidentiale vor fi precedate de o campanie foarte murdara, provocata si de intensificarea conflictului de interese in zona estica. Presedintele nou va fi omul Occidentului, papusa care va fi miscata de papusari la fiecare pas”. Cu toate ca exprimarea este extrem de dura, Klaus Iohannis poate fi considerat candidatul cel mai apropiat de Occident, mai ales datorita etniei sale. In plus, interesele lui Ponta vizau mai mult zona Asiei (China) decat cea europeana.

Parinetele Visarion Constantineanu l-a vazut pe noul presedinte ca fiind „un presedinte bun la inima dar nu prea credincios”. Din punct de vedere al unui preot ortodox, Iohannis (care este de alta religie) nu este deloc credincios.

Parintele Agatachel Dumitrescu: „Anul 2014 va aduce un alt presedinte care va castiga la limita. O parte dintre romani care nu se vor duce la vot si vor regreta amarnic, simtindu-se responsabili si intelegand ca sunt vinovati pentru lipsa lor de implicare”. Victor Ponta era vazut ca principal favorit, insa electoratul l-a tradat in ultimul moment.

Sursa: ziarul Buciumul (martie 2014)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate