Stiri

Profilul psihologic al criminalei de la metrou: suferea de o boala psihica grava: "schimbare brusca de personalitate"

Femeia care a împins-o pe tânăra de 25 de ani în faţa metroului, marţi seară, la Dristor, a fost audiată ore în şir, însă deocamdată nu se cunosc motivele care au determinat-o să comită acest gest halucinant.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Profilul psihologic al criminalei de la metrou: suferea de o boala psihica grava: "schimbare brusca de personalitate"
Se pare că la audieri, femeia a fost incoerentă şi n-a putut să-i lămurească pe anchetatori. Deocamdată, se crede ca are probleme psihice. Când vine vorba de sănătatea mintală... citeste toate detaliile pe kfetele.ro.

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune