Prognoza METEO 22 iulie 2021. Vremea în România. Harta ANM

Prognoza METEO 22 iulie 2021. Vezi cum va fi vremea astăzi în toată țara.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Prognoza METEO 22 iulie 2021. Vremea în România.

Ploile vor fi trecătoare, iar temperaturile vor atinge valorile normale pentru această perioadă.

Prognoza METEO 22 iulie 2021. Vremea pe regiuni

În Dobrogea și Bărăgan va fi soare, însă vântul bate cu putere și va ajunge la viteze de 60-65km/h. Temperatura maximă în această regiune va atinge 29 de grade Celsius. În Slobozia și Călărași vor fi maxim 29 de grade Celsius, iar în Constanța și Tulcea, temperatura maximă va ajunge la 27 de grade Celsius.

Citeste si: Ce mărturii cutremurătoare au făcut victimele din Sohodol, Alba, în urma ravagiilor produse de inundații? "A fost iadul!"

Prognoza METEO 22 iulie 2021
Prognoza METEO 22 iulie 2021[Sursa foto: meteoromania.ro]

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, soarele va fi generos pe la câmpie. În a doua parte a zilei, pe la deal și pe la munte, vor apărea averse trecătoare cu tunete și cu fulgere.

Vor fi maxim 28 de grade Celsius în Focșani, Buzău și Brăila și 26 de grade Celsius în Galați.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina vor fi ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. În Suceava, maxima zilei va fi de 23 de grade Celsius, la Piatra Neamț se vor înregistra 24 de grade Celsius, iar în Bacău și Iași vor fi maxim 26 de grade Celsius.

Citeste si: Culiță Sterp, victima unui fakenews! Presa l-a confundat pe artist cu un Nicolae Sterp, care a ucis un om într-un accident rutier din 2016!- kfetele.ro

Citeste si: Un milionar din Iași vinde fabrica și își mută afacerile în Cehia. Gheorghe Veleșcu: „În țară plătim taxe și impozite, dar nu se întoarce nimic la noi”- bzi.ro

În nordul Transilvaniei și în Maramureș va fi soare, iar în a doua parte a zilei sunt șanse de averse scurte. Se vor înregistra 25 de grade Celsius în Zalău, Cluj Napoca și Bistrița, iar în Baia Mare  vor fi maxim 26 de grade Celsius.

În vestul țării va ploua trecător în a doua parte a zilei, iar temperaturile vor fi normale pentru această perioadă. La Oradea se vor înregistra 27 de grade Celsius, iar în Arad, Timișoara și Deva, vor fi maxim 28 de grade Celsius.

În Transilvania sunt anunțate reprize scurte de ploaie, iar pe crestele Meridionalilor vântul va sufla cu o putere de 70 de km/h. În Miercurea Ciuc se vor înregistra 23 de grade Celsius, în Sibiu și Brașov vor fi maxim 25 de grade Celsius, iar în Târgu Mureș, maxima zilei va fi de 26 de grade Celsius.

În Oltenia, cerul e senin, însă în zonele mai înalte se adună norii și sunt șanse de ploaie. Vor fi 29 de grade Celsius în Craiova și Râmnicu Vâlcea, 30 de grade Celsius la Târgu Jiu și 31 de grade la Drobeta.

În sudul țării, vremea va fi însorită, însă vântul va bătea cu putere. În Pitești și Ploiești se vor înregistra 28 de grade Celsius, în Alexandria vor fi 30 de grade Celsius, iar în Giurgiu se va înregistra o maximă de 31 de grade Celsius.

Citeste si: Guvernul alocă bani pentru persoanele afectate de inundații. Florin Cîțu a cerut urgent un bilanț al pagubelor

Prognoza METEO 22 iulie 2021
Prognoza METEO 22 iulie 2021[Sursa foto: meteoromania.ro]

Prognoza METEO 22 iulie 2021. Vremea la mare

Pe litoral vor apărea norii, temperaturile vor scădea, iar vântul va sufla cu o putere de până la 65km/h. În Costinești, Neptun și Vama Veche se vor înregistra 27 de grade Celsius, iar temperatura apei va atinge o maximă de 26 de grade, iar în Eforie Nord și Mamaia vor fi 28 de grade Celsius, iar temperatura apei se va situa în jurul valorii de 27 de grade Celsius.

Prognoza METEO 22 iulie 2021. Vremea la munte

La munte în a doua parte a zilei se înmulțesc norii și vor fi ploi de scurtă durată, iar vântul va sufla cu rafale de peste 70 de km/h.

În Ceahlău se vor înregistra maxim 12 grade Celsius, În Semenic vor fi 17 grade Celsius, în Predeal și Păltiniș, maxima zilei indică 18 grade Celsius, iar la Stâna de Vale se vor înregistra 20 de grade Celsius.

Prognoza METEO 22 iulie 2021. Vremea în București

În București vor apărea norii, însă șansele de averse sunt scăzute. Maxima zilei este de 31 de grade Celsius, iar la noapte se vor înregistra 19 grade Celsius.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Guvernul alocă bani pentru persoanele afectate de inundații. Florin Cîțu a cerut urgent un bilanț al pagubelor

Raed Arafat a explicat de ce avertizările RO-Alert de vreme rea ajung, uneori, chiar în timpul producerii lor: „Timpul la dispoziția noastră este scurt”

Florin Cîțu, avertisment pentru autoritățile locale din zonele afectate de inundații: „Să cântărească bine când spun că totul este sub control!”

5 zodii au o perioadă conflictuală. Săgetătorii au multe tensiuni la muncă

Şoc total pentru HALEP. E grav de tot: PENAL, chiar criminal!

Ce trebuie să ai în portofel de Moș Nicolae 2022

Bucătarul lui Putin amenință Statele Unite: „Nu-l treziţi pe Wagner cât încă doarme”

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies