Prognoza meteo ANM, 1 - 28 august 2022. Vremea de Sfânta Maria Mare. Ce temperaturi anunță specialiștii pentru luna august 2022

Prognoza meteo ANM, 1 - 28 august 2022. Iată cum va fi vremea de Sfânta Maria Mare și cum va fi luna august 2022 din punct de vedere meteorologic!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Prognoza meteo ANM, 1- 28 august 2022. Administrația Națională de Meteorologie a transmis estimările meteo pentru ziua de Sfânta Maria Mare. Iată cum va fi vremea pe 15 august 2022, dar și cum va arăta ultima lună a acestei veri din punct de vedere meteorologic!

Prognoza meteo ANM, 1- 28 august 2022. Săptămâna 1- 7 august 2022

În prima săptămână din luna august 2022 vom avea parte de valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate zonele, dar cu precădere în cele sud-vestice. Astfel, canicula va pune stăpânire pe România, iar aerul va deveni din ce în ce mai cald și mai puțin respirabil.

ANM anunță șanse scăzute pentru ploi. Astfel, regimul pluviometric va fi deficitar în bună parte din țară. Cele mai mici șanse pentru ploi sunt în jumătatea vestică a României.

Prognoza meteo ANM, 1 - 28 august 2022. Vremea de Sfânta Maria Mare

Prognoza meteo ANM, 1 - 28 august 2022. Vremea de Sfânta Maria Mare

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Prognoza meteo ANM, 1- 28 august 2022. Săptămâna 8- 14 august 2022

În a doua săptămână din luna august 2022, temperaturile vor continua să fie extrem de ridicate, cu valori medii peste cele așteptate pentru această perioadă. La nivelul întregii țări vom avea parte de caniculă, iar specialiștii estimează peste 40 de grade Celsius.

Totodată, șansele pentru ploi vor fi reduse în jumătatea nord-vestică a țării. Prin restul teritoriului, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale la această dată.

Citeste si: „Iată definiția perfectă pentru neam prost”. Mihai Morar, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 1- 3 august 2022. Primele zile din luna august vin cu temperaturi în scădere

Prognoza meteo ANM, 1- 28 august 2022. Săptămâna 15- 21 august 2022

În săptămâna 15- 21 august 2022, mediile temperaturilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul țării. Astfel că, potrivit estimărilor specialiștilor, începând cu această săptămână valorile termice vor fi în descreștere și nu vor mai trece de pragul de 40 de grade Celsius.

ANM anunță că regimul pluviometric va avea o tendință spre deficit în jumătatea sud-vestică a țării. În restul zonelor, acesta va fi apropiat de cel așteptat la această dată.

În prima zi din săptămână, pe 15 august, de Sfânta Maria Mare, sunt așteptate temperaturi de peste 34 de grade în toată țara, iar ploile își pot face simțită prezența prin centrul, nordul și estul României.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 1- 7 august 2022. Vremea în prima săptămână din luna august. ANM anunță o răcire termică în toată țara

Prognoza meteo ANM, 1- 28 august 2022. Săptămâna 22- 28 august 2022

În ultima săptămână din luna august 2022, mediile valorilor termice vor fi ușor peste cele specifice pentru perioada din calendar, în toate regiunile României.

Specialiștii estimează un regim pluviometric deficitar în sudul, centrul, estul și zonele montane ale României. În restul teritoriului va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

 

Sursă: meteoromânia.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. Bărbatul s-a iubit ani buni cu Lia Bugnar

Top cinci cele mai frumoase plaje sălbatice din România. Aceste colțuri de natură te încarcă cu energie și te ajută să uiți de stresul cotidian

Totul despre aerul condiționat. Beneficii și contraindicații transmise de specialiști

Urmează o zi cu decizii importante care vor influența viața zodiilor în bine

CASA DE PENSII a făcut anunțul chiar în această SEARĂ! Este informația momentului pentru milioane de români

Logodnica lui lui Culiță Sterp, veste emoționantă: „Abia aștept să ne cunoaștem”

Autostrada Arad-Nădlac, subiect de glume. Panourilor de informare sunt mai degrabă ghicitori. Foto

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies