Prognoza meteo ANM, 19 - 21 august 2022. Specialiștii anunță un sfârșit de săptămână ploios. Iată regiunile vizate

Prognoza meteo ANM, 19 - 21 august 2022. Iată cum va fi vremea în weekend și unde sunt așteptate ploi!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Prognoza meteo ANM, 19- 21 august 2022. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru weekendul 19- 21 august 2022.

Iată cum va fi vremea și unde sunt așteptate ploi!

Vremea în țară vineri, 19 august 2022

Vineri, vremea intră într-un proces de răcire, care va fi resimțit la nivelul tuturor regiunilor. Astfel, prin Banat, Crișana și Moldova vom resimți maxime cuprinse între 27 și 29 de grade Celsius. Prin Transilvania și Maramureș se vor semnala până la 28- 29 de grade, urmând ca prin Dobrogea, Muntenia și Oltenia să avem parte de maxime de până la 30- 32 de grade Celsius.

În ceea ce privește minimele zilei, acestea vor fi ceva mai scăzute prin Banat, Transilvania, Maramureș și Moldova, anume până în 20 de grade Celsius. Prin restul regiunilor, cele mai mici valori termice ale zilei vor coborî până la 21- 22 de grade Celsius. ANM anunță șanse ridicate pentru averse prin Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova și izolat Oltenia.

Prognoza meteo ANM, 19 - 21 august 2022. Specialiștii anunță un sfârșit de săptămână ploios. Iată regiunile vizate

Prognoza meteo ANM, 19 - 21 august 2022. Specialiștii anunță un sfârșit de săptămână ploios. Iată regiunile vizate

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 16- 28 august 2022. Vremea în următoarele două săptămâni. Specialiștii anunță temperaturi de peste 36 de grade Celsius

Vremea în țară sâmbătă, 20 august 2022

Sâmbătă, vremea va fi, de asemenea, răcoroasă cu temperaturi până în 30 de grade Celsius prin Banat, Crișana, Maramureș și Moldova. Din nou, pragul de 30 de grade va fi depășit prin Transilvania, Dobrogea, Muntenia și Oltenia.

Minimele zilei vor fi destul de scăzute, iar distribuția rămâne aceeași ca în ziua precedentă. Mai exact, prin Banat, Transilvania, Maramureș și Moldova, cele mai mici valori ale zilei nu depășesc 19- 20 de grade Celsius. În timp ce prin Crișana, Dobrogea, Muntenia și Oltenia vor fi minime de până la 20 de grade Celsius. ANM anunță șanse ridicate pentru averse pe toată suprafața țării.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, luna SEPTEMBRIE 2022. Ce temperaturi sunt estimate la începutul lunii septembrie. Specialiștii anunță vreme instabilă

Vremea în țară duminică, 21 august 2022

În ultima zi de weekend avem parte tot de vreme răcoroasă. Astfel, prin zonele de nord, vest și centru, Banat, Crișana, Maramureș vom avem temperaturi maxime situate în jurul a 27- 29 de grade Celsius. În timp ce prin Moldova, Dobrogea, Muntenia și Oltenia sunt așteptate maxime de până la 29, izolat 30 de grade Celsius.

Minimele zilei vor fi tot răcoroase, cu valori de până la 17 grade Celsius prin zonele de nord, vest și centru. Prin restul țării, cele mai mici temperaturi ale dimineții se vor încadra între 17- 18 grade. ANM anunță averse în toate regiunile României.

Sursă: meteoromânia.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador și Neveu, următorii rivali în luptă în cușcă? Manelistul a răspuns provocării de a intra în cușcă alături de el

Barem Bacalaureat toamnă 2022, proba la alegere, profil real. Iată grila de corectare a subiectelor la Fizică, Chimie, Biologie, Anatomie și Informatică, la BAC 2022

BAREM proba la alegere, profil uman BAC 2022. Cum se corectează subiectele la Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Sociologie şi Psihologie

Gata cu zilele grele pentru 5 zodii. Vin finanțe multe și succes

SE SCHIMBĂ banii, din luna DECEMBRIE 2022. Anunțul momentului! Decizia s-a luat deja

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Harry și Meghan, umiliți crunt de Regele Charles. Sunt mai rău decât cerșetorii

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies