Prognoza meteo ANM, 23 mai - 12 iunie 2022. ANM a publicat estimările meteo pentru următoarele trei săptămâni. Vezi ce temperaturi ne așteaptă la început de iunie 2022

Prognoza meteo ANM, 23 mai - 12 iunie 2022. Vezi ce temperaturi se vor înregistra în următoarele trei săptămâni, dar și cum va fi vremea la începutul lunii iunie 2022!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Prognoza meteo ANM, 23 mai- 12 iunie 2022. Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimările meteo pentru următoarele trei săptămâni.

Astfel, se pare că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pe tot parcursul intervalului de prognoză. Totodată, nici precipitațiile nu vor fi prea generoase.

Vezi mai multe detalii pentru fiecare săptămână în parte!

Prognoza meteo ANM, săptămâna 23- 29 mai 2022

În prima săptămână de prognoză, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice în regiunile de sud ale României. Asta în timp ce prin nordul teritoriului, vremea va fi mai rece, urmând ca în restul țării să avem valori apropiate de cele normale.

În ceea ce privește regimul pluviometric, ANM anunță cantități de precipitații deficitare în cea mai mare parte a țării, însă cu precădere în regiunile sud-vestice. Excepție face nordul extrem, unde vom avea parte de un regim pluviometric local excedentar.

Prognoza meteo ANM, 23 mai - 12 iunie 2022. ANM a publicat estimările meteo pentru următoarele trei săptămâni. Vezi ce temperaturi ne așteaptă la început de iunie 2022

Prognoza meteo ANM, 23 mai - 12 iunie 2022. ANM a publicat estimările meteo pentru următoarele trei săptămâni. Vezi ce temperaturi ne așteaptă la început de iunie 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Prognoza meteo ANM, luna MAI 2022. Vezi ce temperaturi ne așteaptă în ultima lună de primăvară

Prognoza meteo ANM, săptămâna 30 mai- 5 iunie 2022

În cea de-a doua săptămână de prognoză vom avea vreme frumoasă și însorită. Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sudice ale României. În rest, ANM anunță valori apropiate de cele specifice perioadei.

Specialiștii anunță că regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în cele sud-vestice.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 16 mai- 5 iunie 2022. Cum va continua să fie vremea în țară în următoarele 3 săptămâni. Ce se întâmplă cu precipitațiile

Prognoza meteo ANM, săptămâna 6- 12 iunie 2022

În ultima săptămână de prognoză sunt estimate medii ale valorilor termice crescute pentru această săptămână în regiunile din sudul și sud-vestul României. În restul teritoriului sunt așteptate temperaturi peste cele normale pentru această perioadă.

În ceea ce privește posibile ploi, cantitățile de precipitații estimate vor fi deficitare în cea mai mare parte a teritoriului, cu precădere în jumătatea sud-vestică a țării.

 

Sursă: meteoromânia.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Oțil, detalii intime despre relația cu Anna Lesko! Prezentatorul a recunoscut ce s-a întâmplat: „I-am făcut altar. Ea îmi aducea ciorapi, chiloți”

Calendar Creștin Ortodox 23 mai 2022. Vezi sărbătoarea cinstită de Biserica Ortodoxă luni

Sfântul Iacob Putneanul 2022. Ce rugăciune să rostești în ziua de sărbătoare pentru sănătate

5 zodii vor începe săptămâna în forță. Sfaturi astrale pentru toate zodiile

Vor semna acordul marți, 28 iunie! Veste bombă în plin război. S-a stabilit totul

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Veste bombă de la Moscova: Maia Sandu este viitorul președinte al României Mari!

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies