Prognoza meteo ANM, 4 - 6 octombrie 2022. Ce temperaturi sunt anunțate în prima parte a săptămânii

Prognoza meteo ANM, 4 - 6 octombrie 2022. Iată cum va fi vremea în următoarele trei zile!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Prognoza meteo ANM, 4- 6 octombrie 2022. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele trei zile. Iată cum va fi vremea în țară și ce se întâmplă cu precipitațiile. Specialiștii anunță zile răcoroase în mai multe regiuni.

Prognoza meteo ANM, 4- 6 octombrie 2022. Vremea în țară luni, 3 octombrie 2022

Luni, 3 octombrie, prima săptămână din cea de-a doua lună de toamnă 2022 începe cu temperaturi minime cuprinse între 9- 11, 12 grade în cea mai mare parte a țării. Excepție fac zonele Oltenia și Banat, unde sunt posibile chiar valori spre 13- 14 Celsius. La munte, minimele dimineții se vor situa la 6- 7 grade, cu 2- 3 grade pe creste.

Pe timpul zilei, temperaturile vor urca până la 15- 17, 18 grade Celsius prin cea mai mare parte a țării. Cel mai cald va fi prin Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogei, unde mercurul din termometre va urca până la valori de 20- 22 de grade Celsius.

Precipitații vor fi prezente prin Banat, Crișana, Oltenia, Maramureș, Transilvania, Muntenia și zonele montane. De altfel, pe crestele munților vor fi condiții inclusiv de lapoviță și ninsori.

Prognoza meteo ANM, 4 - 6 octombrie 2022. Ce temperaturi sunt anunțate în prima parte a săptămânii

Prognoza meteo ANM, 4 - 6 octombrie 2022. Ce temperaturi sunt anunțate în prima parte a săptămânii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 27 septembrie- 9 octombrie 2022. Vremea în următoarele două săptămâni. Specialiștii anunță o încălzire termică la nivelul întregii țări

Citeste si: Oana Roman, primele declarații după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul copilului lui Pepe- kfetele.ro

Citeste si: Scene de filme "cu proști" în Satu Mare! Un tânăr de 33 de ani s-a întors ieri mai devreme de la muncă și a auzit zgomote ciudate în apartament- bzi.ro

Prognoza meteo ANM, 4- 6 octombrie 2022. Vremea în țară marți, 4 octombrie 2022

Marți, 4 octombrie, vremea va fi asemănătoare zilei precedente. Valorile minime ale dimineții vor scădea spre 8- 10 grade Celsius la nivelul întregii țări. Izolat, prin Dobrogea vor fi posibile temperaturi minime de 10- 11 grade Celsius. La munte, minimele vor coborî spre valori negative, -1, -2 grade.

Temperaturile maxime vor urca până la valori de 16- 18 grade Celsius prin mare parte din țară. Excepție fac tot zonele Muntenia, sudul Moldovei, Dobrogei, regiuni unde mercurul din termometre va urca până la 20- 22 de grade Celsius. ANM anunță ploi mai ales prin zonele montane, Transilvania, Crișana, Maramureș, în prima parte a zilei, pentru ca orele după amiezii să aducă condiții de ploi și prin Oltenia, nordul Munteniei, Moldova.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 3- 9 octombrie 2022. Vezi cum va fi vremea în prima săptămână din luna octombrie 2022

Prognoza meteo ANM, 4- 6 octombrie 2022. Vremea în țară miercuri, 5 octombrie 2022

Miercuri, 5 octombrie, minimele dimineții vor scădea până la valori de 7- 9 grade. Izolat, doar prin Dobrogea vor fi posibile valori de 10, 11 grade Celsius. La munte, minimele rămân sub 0 grade Celsius.

Pe timpul zilei, temperaturile maxime vor crește până la valori de 17- 18 grade Celsius în mare parte din țară. Prin Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogei va fi mai cald, iar mercurul din termometre va crește până la valori de 21- 22 de grade Celsius. ANM anunță șanse minime pentru ploi la nivelul întregii țări.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, marți, 4 octombrie 2022. Află cum va fi vremea în fiecare regiune a țării

Prognoza meteo ANM, 4- 6 octombrie 2022. Vremea în țară joi, 6 octombrie 2022

Joi, 6 octombrie, minimele dimineții se vor situa la 7- 8 grade Celsius. Izolat, prin Dobrogea vor fi posibile valori de 10 chiar 11 grade Celsius. La munte, minimele nu vor depăși 0 grade Celsius. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 17- 18 grade Celsius prin majoritatea regiunilor. Cel mai cald se așteaptă a fi tot prin Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea, cu valori termice maxime de 20- 22 de grade Celsius. Specialiștii anunță șanse minime pentru ploi în toate regiunile.

Sursă: meteoromânia.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Despărțirea de iubit a afectat-o mult pe Larisa Iordache: „Am aproape 45 de kilograme”. Gimnasta a vorbit pentru prima dată despre asta

Zi liberă pentru profesori și elevi. Când pică Ziua Internațională a Educației și de ce nu se organizează cursuri la această dată

De astăzi, românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur, cu maturități de 1 și 2 ani. Ce dobânzi anuale sunt oferite

Mâine, 5 zodii vor da randamentul dorit de șefi. Unii vor primi vești senzaționale în legătură cu un contract

Răsturnare de situație pentru Simona Halep! S-au întâlnit de urgență. E momentul salvator

“Am legat-o de mașină să nu o mai tragă alții.” Culiță Sterp, mesaj pentru internautul care l-a ajutat după accidentul rutier

Camilla renunță la o tradiție importantă. Schimbări în Familia Regală

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies