Prognoză meteo. Anunțul ANM: Când vine frigul cu adevărat

Prognoză meteo pe următoarea perioadă a fost făcută publică. Administrația națională de meteorologie a anunțat când vine frigul. Prognoza meteo a fost actualizată până pe 18 noiembrie 2019.

Distribuie pe:

Prognoză meteo. Anunțul ANM: Când vine frigul cu adevărat


In articol:

Meteorologii anunță că temperaturile vor fi în continuare peste limitele normale și specifice acestei perioade, asistând la o prelungire neașteptată a verii în special în Câmpia Bărăganului, Lunca Dunării, porțiuni din Câmpia de Vest, sud-vestul Olteniei și Banat.

Prognoză meteo pentru perioada următoare

Meteorologii anunță că abia spre sfârșitul lunii temperaturile vor ajunge la normalul pentru cea de-a 11 a lună din an. Temperaturile se vor menține calde până la 15-18 noiembrie.

În perioada următoare, 21-28 octombrie, regimul pluviometric va fi unul deficitar. Asta înseamnă că precipitațiile lipsesc în majoritatea regiunilor.

Citeste si: Meteo România. Cod GALBEN de ceață în județele din România

Citeste si: Cod GALBEN de ceață în mai multe județe din țară! Anunțul făcut de ANM

Citeste si: Meteo pe două săptămâni. Vremea în România în perioada 14 – 27 octombrie

În acest interval vom avea zile extrem de călduroase, cu temperaturi de 25 sau chiar 26 de grade Celsius, mai ales în sudul României.

Cele mai mari temperaturi se vor înregistra în județele Giurgiu, Teleorman, Ilfov, municipiul București, Ialomița, Dolj sau Olt. Cald va fi și în Banat, unde vor fi zile cu 24-15 de grade până pe 28 octombrie. Și pentru perioada 28 octombrie – 4 noiembrie se anunță temperaturi mult mai ridicate față de normal.

Prognoză meteo. Anunțul ANM: Când vine frigul cu adevărat

Prognoză meteo. Când vine frigul cu adevărat

Frigul se instalează cu adevărat abia după data de 20 noiembrie. 20 până la 22 de grade Celsius vor fi în zilele cuprinse în acest interval în Banat, Oltenia și Muntenia.

Precipitațiile nu se vor remarca în această perioadă, însă nici nu vor fi deficitare. Un nou val de căldură își face apariția în perioada 4-11 noiembrie.

Citeste si: Meteo pe două săptămâni. Vremea în România în perioada 14 – 27 octombrie

Citeste si: Meteo România: ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile

Citeste si: Meteo România. Ninsori, ploi, vânt și temperaturi scăzute în toate regiunile

Temperaturile se vor apropia de cele normale ale perioadei în intervalul 11 și 18 noiembrie, însă vor exista în continuare zile cu 18 până la 20 de grade izolat în localități din Oltenia. Administrația Naționala de Meteorologie anunță că frigul se instalează după data de 20 noiembrie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate