Stiri

Prognoza meteo de weekend: Vreme ANORMALA pentru aceasta perioada! Anuntul facut de meteorologi

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Prognoza meteo de weekend:  Vreme ANORMALA pentru aceasta perioada! Anuntul facut de meteorologi icon photo
 
In weekend vremea va fi anormal de calda pentru aceasta perioada. Temperaturile vor depasi, in unele zone, pana la 10-11 grade Celsius. 
 
„Pe parcursul zilei de maine temperaturile vor fi ridicate in special in partea de sud si sud-vest a tarii. Vor urca pana la 10-11 grade Celsius, chiar si in Capitala vor fi 8-9 grade Celsius. Ceva mai racoare va fi spre nordul tarii, acolo unde vor fi locuri unde temperaturile nu trec de 1-2 grade.
 
 
Duminica insa, temperaturile mai scad, la fel si luni. Vom avea temperaturi normale, adica cuprinse intre -2 si 8 grade. In ceea ce priveste precipitatiile in aceasta noapte si maine, vor fi doar pe arii restranse in nordul tarii, la munte. In noaptea de sambata spre duminica, se vor inmulti, in Banat, Crisana, Maramures la inceput, apoi vor cuprinde si restul tarii.
 
Pana spre finalul weekendului vom avea precipitatii si in sud. La munte, in zonele deluroase, vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, in celelalte regiuni vom avea ploi, lapovita, dar trecator si ninsoare. La munte vremea va fi buna, pentru ca nu este foarte frig. Este strat de zapada care se va improspata duminica”, a declarat meteorogolul ANM Meda Andrei, la Digi24.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune