Prognoza meteo pe 7 zile! Vremea 12-18 noiembrie, în București și în țară

Luna noiembrie a acestui an se remarcă prin temperaturi deosebit de ridicate pentru această perioadă a anului, iar în următoarele 7 zile prognoza meteo este una care să bucure pe amatorii de vreme frumoasă.

Distribuie pe:

Autor: R.C.M.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele prevăzute în mod normal pentru această perioadă. Specialiștii ANM au anunțat cum va fi vremea în următoarea săptămână, dar și la ce valori se pot aștepta românii, în perioada 12-18 noiembrie 2019. Condițiile vor rămâne în general bune în întregul teritoriu, cu șanse izolate de precipitații, sub formă de ninsoare, la munte.

Citeste si: Horoscop noiembrie - Săgetător. Este luna în care trebuie să profite de toate oportunitățile

Citeste si: Sărbătoare 6 noiembrie. Zi de post în Calendarul Creștin Ortodox

Citeste si: Horoscop pe trei zile. Ce-ți rezervă astrele în acest weekend

Prognoza meteo pe 7 zile. Vremea 12-18 noiembrie pe regiuni

În Maramureș, este estimată o ușoară răcire a vremii, după data de 14 noiembrie, însă temperaturile se vor menține cel mai probabil peste mediile multianuale. Probabilitatea de ploaie va ridicată pe tot parcursul săptămânii viitoare, în intervalul 11-17 noiembrie 2019. Valorile specifice acestui interval vor fi depășite totuși ca temperaturi, la nivelul întregii țări, mai ales în regiunile estice și sudestice. De asemenea, regimul pluviometric va fi excedentar, local în zona Carpaților Meridionali, iar în rest va fi în general deficitar.

 

În Transilvania, se va înregistra o ușoară răcire a vremii, fiind estimată că se va produce după data de 13 noiembrie. Cel mai probabil vremea va rămâne mai caldă decât în mod obișnuit, potrivit Digi24. Probabilitatea de ploaie, cu caracter local și temporar, va fi ridicată pe tot parcursul perioadei, dar în special în primele zile ale săptămânii viitoare.

A doua parte a lunii noiembrie va debuta cu valori minime de temperatură care se vor încadra între 6 și 12 grade, în regiunea Crișanei. Totodată, în Moldova, minimele termice urmează să se încadreze între 6 și 10 grade. După data de 14 noiembrie, și în această zonă se va înregistra o răcire de temperaturi, care vor fi cel mai probabil apropiate sau ușor peste mediile multianuale. În Dobrogea, după această dată, maximele diurne se vor încadra între 16 și 22 de grade. Valorile nocturne vor fi de 9-15 grade.

 

Prognoza meteo pe 7 zile. Vremea în București

La Bucuresti vremea va fi frumoasa si in acest interval, temperatura minima fiind de 7 grade Celsius, iar maximele ajungând la 22, respectiv 23 de grade, în zilele de marți și miercuri. În ceea ce privește ploile, în București sunt prognozate averse temporare, în zilele de miercuri și joi, iar vineri va fi înnorat în prima parte a zilei, iar sâmbătă și duminică va fi soare cu nori, iar temepraturile vor depăși media multianuală pentru această perioadă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate