Prognoza METEO pentru acest week-end! Revin ploile! Vezi cum va fi vremea la tine in oras!

Vineri vor fi averse, descarcari electrice si rafale de vant, local in zona de munte si izolat in rest.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereSpre seara si noaptea, aceste fenomene isi vor face aparitia si in regiunile sudice. Ploile vor avea si caracter torential, si izolat, indeosebi in Carpatii Meridionali si in Subcarpatii Getici, cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si va cadea grindina. Temperaturile maxime, semnificativ mai scazute decat ieri, mai ales in regiunile estice, se vor incadra intre 19 grade in Bucovina si 31 de grade in Lunca Dunarii.

Sambata aversele nu ocolesc aproape nici o regiune a tarii, dar ocupa suprafete mai mari din jumatatea de sud. Sunt ploi de vara, insotite de fenomene electrice si de scurte intensificari ale vantului. Izolat se vor cumula cantitati insemnate de apa si nu este exclus sa cada grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in depresiuni si cel mult 29 de grade in extremitatea de sud – asadar racoare in aproape toata tara.

Nici capitala nu este ocolita de ploaie – aceasta vine in reprize, insotite de tunete, fulgere si vant. Temperatura mai scazuta fata de astazi va fi de 25...26 de grade sub media aceastei date cu aproximativ 3 grade.

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata si in ultima zi a saptamanii. in vest, centru, nord si la munte, soarele va si scump la vedere si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si se mentin conditiile de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade in Dealurile de Vest si 29, posibil si 30 de grade in Campia Romana.

In capitala, cerul va fi variabil, cu innorari temporare si trecator ploi de scurta durata. Maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate