Prognoza meteo, vineri 9 octombrie 2020. ANM anunță cer înnorat și mari șanse de precipitații

Prognoza meteo pentru 9 octombrie vine cu vreme înnorată și ploioasă în mare parte a țării, iar temperaturile sunt în scădere față de ziua precedentă

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Prognoza meteo pentru 9 octombrie vine cu vreme înnorată și ploioasă în mare parte a țării, iar temperaturile sunt în scădere față de ziua precedentă

Vremea se menține în continuare relativ scăzută, însă cu siguranță s-au înregistrat șanse de ploaie mult mai mari în acestă zi, față de ziua precedentă.


In articol:

Vineri, 9 octombrie vine cu o vreme cu temperaturi medii spre slabe, cu cer înnorat pe tot parcursul zilei, cu un vânt ce bate moderat, iar șansele de precipitații sunt destul de ridicate.

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Vremea în București

In Capitală vremea se va menține predominant polioasă și cu vânt. Cerul va fi în mare parte a zilei înnorat, vântul suflând cu 18km/h. Temperatura maximă înregistrată va fi de 18 grade, iar cea minimă de 17 grade. Șansele de precipitații sunt de 90%.

Vremea în Constanța

Teperatura maximă a zilei va fi de 18 grade, iar cea minimă de 16 grade. Cerul este înnorat, iar vântul bate cu o viteză de maximum 18km/h , la fel ca în București. Șansele de precipitații sunt de 70%.

Vremea în Brașov

În Brașov, temperatura medie înregistrată pe 9 octombrie va fi de 11 grade.. Vântul este mai puțin sesizabil decât la malul mării, bătând cu o viteză de 9km/h, dinspre NE. Sanșele de precipitații sunt de 94%.

 
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Romania, aproape de o catastrofă. Ziua cu cel mai negru bilanț. A fost depășit pragul de 3.000 de cazuri noi de coronavirus pe zi

Primul copil care a murit de coronavirus în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies