Program TV 40 de întrebări cu Denise Rifai. Când se difuzează emisiunea după ultimele modificări făcute de stația Kanal D

Program TV 40 de întrebări cu Denise Rifai. Iată când poate fi urmărită emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, în urma ultimelor modificări!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Program TV 40 de întrebări cu Denise Rifai. Emisiunea TV 40 de întrebări cu Denise Rifai și-a schimbat ziua difuzării. Iată când poate fi urmărit show-ul cu interviuri de colecție în urma ultimelor modificări făcute de stația Kanal D!

Când se difuzează emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai în urma ultimelor modificări

Din data de 2 octombrie 2022, emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai se va difuza duminică, de la ora 22:00, la Kanal D.

Astfel, emisiunea moderată de Denise Rifai se va difuza o dată pe săptămână, duminica, de la ora 22:00. 40 de întrebări cu Denise Rifai este un talk show românesc transmis de postul de televiziune Kanal D din data de 6 octombrie 2020. Emisiunea se desfășoară sub forma unui interviu luat de moderatoarea Denise Rifai unor personalități din diverse domenii.

Fiecare ediție are ca invitat o personalitate din România, cunoscuți într-o gamă variată de domenii precum politică, sport, televiziune sau industrie muzicală. Gazda emisiunii Denise Rifai adresează invitatului o serie de patruzeci de întrebări legate de viața profesională sau personală a acestuia, bazate pe informații acumulate din presă. Invitatul are la dispoziție două minute pentru a răspunde și a discuta subiectul.

În cazul în care răspunsul depășește cele două minute alocate, Denise Rifai îl poate prelungi cu un număr de secunde menționat.

Totodată, o parte din întrebări sunt prezentate drept „întrebări roșii”, marcând subiecte sensibile, importante ori controversate din viața invitatului.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Program TV 40 de întrebări cu Denise Rifai. Când se difuzează emisiunea după ultimele modificări făcute de stația Kanal D

Program TV 40 de întrebări cu Denise Rifai. Când se difuzează emisiunea după ultimele modificări făcute de stația Kanal D

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Laurențiu Duță. Cei doi s-au cunoscut în școala gimnazială și sunt împreună de peste 29 de ani

Show-ul 40 de întrebări cu Denise Rifai revine cu invitați de renume

Începând din acest weekend, emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai va putea fi urmărită în fiecare duminică, de la 22:00, la Kanal D, imediat după show-ul „Tu urmezi!”. Ediția acestui weekend aduce în fața publicului o personalitate cunoscută de toată lume, anume Laurențiu Duță. Artistul își va pune sufletul pe tavă și va răspunde la întrebări importante.

„Sunteți vinovat pentru destrămarea trupei 3 SUD EST?”, „Ați fost mentor sau „șarpe” pentru Animal X?”, „Cine este cel mai mare „mafiot” din muzica românească?”, „De câte ori ați copiat?”, „Ați mai fi urcat pe scenă dacă nu exista Michael Jackson?”, „Ce amintiri îl chinuiesc pe Laurențiu Duță?”, sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Laurențiu Duță.

Citeste si: Sorin Grindeanu, declarație de avere. Vezi câte proprietăți deține fostul premier al României

Printre invitații de la 40 de întrebări cu Denise Rifai din această toamnă s-au numărat și: Romică Țociu, Maria Dragomiroiu, Sorin Grindeanu și Joshua Castellano.

Nu pierdeți, în fiecare duminică, de la 22:00, imediat după show-ul „Tu urmezi!”, interviurile emoționante și revelatoare de la 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Curs valutar BNR, miercuri, 28 septembrie 2022. Cât costă astăzi un EURO? Cursul valutar la zi

Când apare în cinematografe „Capra cu trei iezi”, o variantă horror a poveștii lui Ion Creangă. Maia Morgenstern se află în rolul principal

Acoperământul Maicii Domnului 2022. Sărbătoare cu cruce roșie în calendarul creștin ortodox român

Predicții Feng Shui 2023. La ce să ne așteptăm în Anul Iepurelui de Apă

Ungaria dă lovitura în TRANSILVANIA! Este informația momentului în România: SE EXTIND!

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Procurorii DNA au pus tunurile pe afacerile din pandemie. Zeci de doare sunt în lucru

Acoperământul Maicii Domnului 2022. Sărbătoare cu cruce roșie în calendarul creștin ortodox român

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies