iUmor, program TV

iUmor, program TV

Vedete

Program TV iUmor 2022. Zilele de difuzare și orele de difuzare ale emisiunii de divertisment

Program TV iUmor 2022! Vezi când se difuzează emisunea de divertisment.

Program TV iUmor 2022! În ce zi și la ce ora se va difuza show-ul de divertisment, al cărui juriu este format din trei vedete: Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, avându-i ca prezentatori pe Dan Badea și Șerban Copoț.

Program TV iUmor 2022!

Update: Emisiunea de divertisment iUmor se va difuza duminica, de la ora 20:00, începând cu data de 20 februarie 2022.

Citeste si: Mihai Bendeac a emoționat pe toată lumea! Ce mesaj i-a transmis fratelui său, Andrei: ”Cât de mult îl iubesc”

iUmor, program TV

iUmor, program TV

[Sursa foto: Instagram]

Prima ediție din sezonul 11, al show-ului de divertisment iUmor a avut loc sâmbătă, pe 25 septembrie 2021, de la ora 20:00. 

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunțat la știri.

Citeste si: Bia Khalifa a fost la un pas de moarte după ce a luat o pastilă. A ajuns pe patul de spital, unde s-a mai infectat și cu COVID-19

Program TV iUmor 2021!
Program TV iUmor 2021![Sursa foto: Instagram]

Ce valoare are premiul iUmor

iUmor este o emisiune de televiziune care a debutat în aprilie 2016. Este program de televiziune de tip concurs reality television și îi are ca gazde pe Șerban Copoț, fost component al trupei Animal X, și Dan Badea. Juriul emisiunii este compus din Mihai Bendeac, Delia Matache și Cheloo. Câștigătorul concursului primește un premiu de 20.000 de euro.

Show-ul „iUmor“ are ca scop descoperirea celui mai amuzant român care se poate exprima prin momente de teatru, stand-up comedy, muzică, coregrafii amuzante sau șocante, circ și numere de magie.

Cine a câștigat premiul iUmor, sezonul 10

În finala iUmor, sezonul 10, au intrat Alexandru Ghețan, Andrei Garici, Doru Nicuț, Nae Nicole, Ștefania Costache și Vlad Bieltz, însă marele premiu în valoare de 20.000 de euro a fost câștigat de Andrei Garici, care s-a prezentat în fața juraților cu un număr de stand-up comedy.