Program TV Splash! Vedete la apă 2022. Zilele și orele de difuzare ale emisiunii Splash! Vedete la apă

Program TV Splash! Vedete la apă 2022. Vezi când se va difuza noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Program TV Splash! Vedete la apă 2022. Vezi când începe noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă, dar și ce au declarat jurații emisiunii.

Emisiunea Splash! Vedete la apă va fi prezentată de Răzvan Fodor, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru, Romică Țociu și Paula Chirilă.

Program TV Splash! Vedete la apă 2022

Splash! Vedete la apă va reveni pe micile ecrane și în acest an. Primele ediții ale show-ului vor fi difuzate în zilele de 11 şi 12 august, adică joi și vineri, de la ora 20:30, dar și pe 13 și 14 august, adică sâmbătă și duminică de la ora 20:00.

Astfel, Splash! Vedete la apă 2022 se difuzează în fiecare joi, vineri  de la ora 20:30,  iar  sâmbătă și duminică  de la ora 20:00.

Din juriul Splash! Vedete la apă fac parte Iulia Albu, Nea Mărin, Clara Gherase şi Cosmin Natanticu, iar prezentatorii reality show-ului vor fi Ramona Olaru, Monica Bîrlădeanu şi Răzvan Fodor, totodată, Romică Țociu și Paula Chirilă vor avea scurte momente umoristice.

Splash! Vedete la apă este un reality-show de televiziune care învață celebrităților arta scufundării. Vedetele vor fi nevoite să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic, fiind notați de jurați.

La finalul fiecărei ediții, Splash! Vedete la apă, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală.

Momentan, n-au fost anunțate vedetele care vor participa la acest show.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Concurenți Splash! Vedete la apă 2022. Vezi care sunt vedetele care au acceptat provocarea

Program TV Splash! Vedete la apă

Program TV Splash! Vedete la apă

[Sursa foto: Instagram]

Primele declarații ale juraților Splash! Vedete la apă 

La masa juriului de la Splash! Vedete la apă vor sta: Cosmin Natanticu, Nea Mărin, Clara Gherase și Iulia Albu. Cei patru au făcut primele mărturisiri despre calitatea lor de jurați.

“Încep noul sezon cu așteptări rezonabile, zic eu, pentru că este un sport destul de dificil, iar timpul pentru antrenament este scurt, așa că nu le putem cere concurenților minuni. Mi-aș dori să văd multe sărituri spectaculoase, dar ei nu sunt sportivi de performanță, așa că trebuie să fiu înțelegătoare în aceste circumstanțe. Ca jurat voi fi, însă, foarte atentă la partea tehnică – desprinderea din platformă, ținuta în aer, aterizarea în apă cât mai corectă, cât mai frumoasă”, a spus Clara Gherase.

”Anul acesta vreau să văd show în toate formele lui, eu asta voi nota: spectacolul! Nu vreau să văd oameni care renuntă. Splash e despre a-ți asuma un lucru pe care n-ai crezut niciodată că poți să-l faci, despre a descoperi omul din fiecare dintre noi, fie că vorbim despre o vedetă cu foarte mare notorietate, fie că vorbim despre cineva absolut obișnuit de pe stradă. Rolul acestui show este acela de a inspira oamenii să-și depășească mereu limitele și să îi distreze. Pentru că vorbim totuși de un show de divertisment”, a declarat Iulia Albu, potrivit a1.ro.

”Eu voi puncta curajul și când spun asta, mă refer inclusiv la cei care nu vor sări. Doar faptul că vin până la Bacău și încearcă, va conta pentru mine ca jurat. Dincolo de asta, însă, mi-aș dori că în acest sezon să văd mai mult curaj și concurenți care evoluează și urcă treaptă cu treaptă, până la 10 metri. Pot spune și ce mi-aș dori de la mine – mi-aș dori să rămân pe margine. Eu știu să înot cât să nu mă înec, așa că n-am de gând să mă pun cu Nea Marin!”, a spus Natanticu.

Citeste si: Cine este Monica Bîrlădeanu, noua prezentatoare de la Splash! Vedete la apă? Actrița prezintă show-ul alături de alte două vedete

Program TV Splash! Vedete la apă

Program TV Splash! Vedete la apă

[Sursa foto: Instagram]

Primele declarații ale prezentatorilor Splash! Vedete la apă 

Prezentatorii reality show-ului, Splash! Vedete la apă, vor fi Ramona Olaru, Monica Bîrlădeanu şi Răzvan Fodor, iar Romică Țociu și Paula Chirilă vor fi coprezentatori.

„Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Splash! Vedete la apă, un show foarte interesant şi foarte solicitant, deopotrivă, atât pentru echipă, cât şi pentru cei care participă. De data aceasta voi fi responsabilă, alături de Romică Ţociu, cu descreţitul frunţilor. Cunosc proiectul, am mai făcut parte din el, ca şi concurent, şi îmi amintesc că a fost foarte greu pentru mine, din cauza fricii mele de înălţime.

Până la urmă am înfrânt-o şi am reuşit să sar de la 10 metri, de la ultima trambulină. Nu a fost deloc uşor şi chiar le ţin pumnii tuturor concurenţilor şi îi felicit pentru curajul de a participa. Eu şi Romică vom fi responsabili cu buna dispoziţie şi îi vom încuraja pe concurenţi să lase fricile deoparte. Splash! Vedete la apă este unul dintre proiectele mele de vară preferate”, a declarat Paula Chirilă, potrivit a1.ro.

Citeste si: Cine sunt jurații de la Splash! Vedete la apă 2022? Vezi cine va acorda nota secretă

„Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta Splash! Vedete la apă altfel decât cu mult entuziasm. Show-ul îmi place, l-am urmărit, iar acum, făcând parte din el pot să vă confirm că sunt trăiri unice, emoţie multă, adrenalină cât cuprinde, dar şi multă distracţie. La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea! Ştiu să înot, nu îmi e frică de apă deloc, iubesc adrenalina, dar dacă mă gândesc bine, uneori la înălţime mă mai ia cu tremurat, aşa un pic! Va fi amuzant să urc alături de concurenţi, pe trambulina de la 10 m!”, a mărturisit Ramona Olaru.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Concurenți Splash! Vedete la apă 2022. Vezi care sunt vedetele care au acceptat provocarea

Cine este Monica Bîrlădeanu, noua prezentatoare de la Splash! Vedete la apă? Actrița prezintă show-ul alături de alte două vedete

Cine sunt jurații de la Splash! Vedete la apă 2022? Vezi cine va acorda nota secretă

7 zodii vor scăpa de perioada grea prin care au trecut

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cu ce își ocupă timpul liber Traian Băsescu, după ce și-a pierdut privilegiile de fost șef al statului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies