Program TV Splash! Vedete la apă. Vezi în ce zile se difuzează noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă UPDATE

Program TV Splash! Vedete la apă. Vezi când se va difuza noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Program TV Splash! Vedete la apă. Vezi când începe noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă, dar și ce au declarat jurații emisiunii.

Emisiunea Splash! Vedete la apă va fi prezentată de Răzvan Fodor, Anna Lesko, Ramona Olaru, Romică Țociu și Paula Chirilă.

Program TV Splash! Vedete la apă

Splash! Vedete la apă a revenit pe micile ecrane. Primele ediţii au fost difuzate în zilele de 21 şi 22 august, adică sâmbătă și duminică de la ora 20:00.

Astfel, Splash! Vedete la apă se difuzează în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 20:00.

Citeste si: Jurați Splash! Vedete la apă. Iulia Albu va face parte din juriu alături de Jean de la Craiova și Nea Mărin

Din juriul Splash! Vedete la apă fac parte Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova, iar prezentatorii reality show-ului vor fi Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor, totodată, Romică Țociu și Paula Chirilă vor avea scurte momente umoristice.

Splash! Vedete la apă este un reality-show de televiziune care învață celebrităților arta scufundării. Vedetele vor fi nevoite să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic, fiind notați de jurați.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

La finalul fiecărei ediții, Splash! Vedete la apă, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a

se califica în marea finală. Momentan, n-au fost anunțate vedetele care vor participa la acest show.

Cine prezintă Splash! Vedete la apă. Răzvan Fodor este unul dintre cei cinci prezentatori

Primele declarații ale juraților Splash! Vedete la apă 

La masa juriului de la Splash! Vedete la apă vor sta Jean de la Craiova, Nea Mărin și Iulia Albu.

Cei trei au făcut primele mărturisiri despre calitatea lor de jurați.

”Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abţine 100%! Voi fi foarte atentă la partea de entertainment pe care o va aduce fiecare concurent show-ului şi mă voi asigura că voi fi cât mai obiectivă şi că voi puncta cât mai echidistant evoluţiile, asta vă pot promite! Atitudinea va conta şi ea mult în nota finală!”, a declarat Iulia Albu.

„Voi puncta săriturile cele mai adevărate, pentru că întocmai ca în dans, unde avem piruete, la sărituri avem şuruburile. Duplu şurub, triplu şurub, însă dacă lipseşte piuliţa numită creativitate, nu e ce trebuie! Ca jurat nu voi fi neapărat dur, dar voi fi, cum mă ştiţi, foarte corect! Cine sare perfect, va primi notă bună, cine nu, are de aşteptat!”, a declarat Nea Mărin.

„Eu le spun doar atât, din prima zi când ajung la bazin să cerceteze tot, să urce la trambuline, să se obişnuiască bine cu înălţimea, să privească de multe ori înainte să încerce să sară, ca să îşi învingă orice teamă! Pentru că sigur vor exista concurenţi care la trambulina de 10 m se vor apropia uşor de margine, întocmai ca Mr Bean! Voi fi dur ca jurat, cu siguranţă, pentru că acolo nu te joci, nu ţii cont de prietenie! Desigur, spun asta acum ca să mai aud şi eu o dată!”, a spus Jean de la Craiova.

Primele declarații ale prezentatorilor Splash! Vedete la apă 

Prezentatorii reality show-ului, Splash! Vedete la apă, vor fi Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor, iar Romică Țociu și Paula Chirilă vor fi coprezentatori.

„Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Splash! Vedete la apă, un show foarte interesant şi foarte solicitant, deopotrivă, atât pentru echipă, cât şi pentru cei care participă. De data aceasta voi fi responsabilă, alături de Romică Ţociu, cu descreţitul frunţilor. Cunosc proiectul, am mai făcut parte din el, ca şi concurent, şi îmi amintesc că a fost foarte greu pentru mine, din cauza fricii mele de înălţime.

Până la urmă am înfrânt-o şi am reuşit să sar de la 10 metri, de la ultima trambulină. Nu a fost deloc uşor şi chiar le ţin pumnii tuturor concurenţilor şi îi felicit pentru curajul de a participa. Eu şi Romică vom fi responsabili cu buna dispoziţie şi îi vom încuraja pe concurenţi să lase fricile deoparte. Splash! Vedete la apă este unul dintre proiectele mele de vară preferate”, a declarat Paula Chirilă, potrivit a1.ro.

„Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta Splash! Vedete la apă altfel decât cu mult entuziasm. Show-ul îmi place, l-am urmărit, iar acum, făcând parte din el pot să vă confirm că sunt trăiri unice, emoţie multă, adrenalină cât cuprinde, dar şi multă distracţie. La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea! Ştiu să înot, nu îmi e frică de apă deloc, iubesc adrenalina, dar dacă mă gândesc bine, uneori la înălţime mă mai ia cu tremurat, aşa un pic! Va fi amuzant să urc alături de concurenţi, pe trambulina de la 10 m!”, a mărturisit Ramona Olaru.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jurați Splash! Vedete la apă. Iulia Albu va face parte din juriu alături de Jean de la Craiova și Nea Mărin

Cine prezintă Splash! Vedete la apă. Răzvan Fodor este unul dintre cei cinci prezentatori

Cine este Ioana Filimon de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Fosta Miss România va lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din țară

Atenție! Destinul tău în funcție de anul nașterii

Panică la nivel mondial! Nenorocirea care s-ar putea întâmpla pe 27 decembrie. S-a anunțat acum

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Kamara îl spulberă pe Reghecampf. Dezvăluiri fără perdea despre iubita antrenorului și un apel urgent

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies