Progresul tehnicii l-a invins pe Cioaca! Ultima perchezitie a produs probe noi, prelevate de un aparat de ultima generatie!

Pe 13 septembrie 2012, la ultima perchezitie efectuata in apartamentul lui Cristian Cioaca, criminalistii si-au pus in valoare noul echipament, CRIME - LITE, un aparat de ultima generatie, ce tocmai le intrase in dotare! Asa au fost observate noile pete de sange!

Distribuie pe:

Autor: A.B.C.

fara descriereConform jurnalul.ro, noile tehnici de investigare criminalistica, intrate in dotarea procurorilor, au fost cele care l-au dovedit pe Cristian Cioaca, trimitandu-l practic in arest. Pe 13 septembrie anul curent, la ultima perchezitie efectuata acasa la Cioaca, aparatul CRIME - LITE, abia intrat in posesia echipelor de cercetare, a descoperit noi pete de sange, care au fost ridicate si trimise pentru expertiza la Institutul de Criminalistica.

CRIME - LITE este un echipament de relevare a urmelor cu sursa de lumina variabila. Conform site-ului http://www.criminalistic.ro, citat de jurnalul.ro, CRIME LITE 80 S functioneaza in spectrul 400-700 nanometri si foloseste tehnologia LED avand o putere optica de pana la 500mW. Aceste surse de lumina sunt foarte importante in cautarea urmelor biologice, care sunt puse foarte bine in contrast folosind diferitele filtre de lumina incluse in acest kit, in functie de urma care va fi pusa in evidenta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate