Proiectul pentru care Vladimir Drăghia şi-a donat premiul de la Exatlon e aproape gata! MagicHOME îşi va deschide porţile în curând! FOTO

E clar că proiectul pentru care Vladimir Drăghia şi-a donat premiul e aproape de final.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nu mai e un secret că proiectul pentru care Vladimir Drăghia şi-a donat premiul de la Exatlon e apropape gata. Acum un an și jumătate începea campania de strângere de fonduri pentru construcția MagicHOME, adăpostul pentru părinții copiilor bolnavi de cancer de lângă cel mai mare spital oncologic din România - spitalul Fundeni. Un an și jumătate mai târziu, MagicHOME este aproape gata și este de așteptat ca în următoarele luni să își deschidă porțile”, a relatat hotnews.ro. MagicHOME va oferi familiilor copiilor diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave locuri de dormit, toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat), bucătărie în care să poată găti ca acasă, locuri de joacă în interior şi în curte, dar și servicii de suport non-clinic, precum terapie prin artă şi suport psihologic.

Citeste si: Alice Cavaleru s-a săturat să audă că fetița ei seamănă cu Vladimir Drăghia: "Nu, nu mă supăr"

Citeste si: Reacția lui Vladimir Drăghia după ce Ion Surdu a luat decizia controversată de a o proteja pe Kiki!

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Cum a reacționat fiica lui Vladimir Drăghia când a aflat despre plecarea lui Giani Kiriță

Proiectul pentru care Vladimir Drăghia şi-a donat premiul: "Cel mai important lucru pe care îl poţi face cu banii este să îi oferi" 

În vara lui 2018, Drăghia a dăruit cei 100.000 de euro primiţi de la Exatlon pentru MagiCAMP, tabăra pentru copiii bolnavi de cancer, al cărei proiect  fost gândit de Vlad Voiculescu şi Melania Medeleanu. „La sfârşitul experienţei Exatlon, mi-am dat seama că sunt atât de câştigat încât nu ar fi cinstit să păstrez vreun ban de acolo. Mi-am dat seama că cel mai important lucru pe care îl poţi face cu banii este să îi oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei”, a spus Drăghia. (vezi motivul pentru care Vladimir Drăghia s-a contrat cu Alex Nedelcu)

Citeşte CONTINUAREA pe ştirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Citește și:

Giani Kiriță și Vladimir Drăghia, destăinuiri despre ce au trăit la Exatlon ca antrenori: "Intimidarea este pentru cei slabi"

Dramă URIAȘĂ la Exatlon! Antrenorii Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au plecat din Dominicană! Ce s-a întâmplat

Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2, a împlinit 30 de ani! Imagini fabuloase de la petrecere FOTO

Vladimir Drăghia, în pragul unei crize de nervi: "Nu mai pot"! Ce l-a exasperat pe antrenorul Faimoșilor

Actorul Florin Zamfirescu, declarații șocante despre moartea soacrei lui: ”Au omorât-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies