Promo 4 mai 2019. Andreea Mantea scoate cartonașele roșii la „Puterea dragostei”: „Această emisiune se va încheia pentru voi”

Andreea Mantea scoate cartonașele roșii la „Puterea dragostei”. Cine va fi eliminat, după ce a fost încălcat regulamentul.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Gala de sâmbătă se anunță a fi una incendiară. Andreea Mantea va scoate cartonașele roșii, iar cel puțin unul dintre concurenții emisiunii „Puterea dragostei” va fi descalificat, în urma comportamentului pe care l-au avut în ultima perioadă în emisiune.

După ce astăzi Jador și Alex Zănoagă s-au bătut, gala nu a fost lipsită de incidente, de data aceasta implicându-se și Ricardo și noul concurent, Cezar.
Discuțiile dintre concurenți sunt aprinse, iar Ricardo intervine:

„Dacă nu vă puteți abține, nu aveți ce căuta aici, pe bune. Problema este, știe care este măi ăsta?”, a spus Ricardo, iar Cezar i-a răspuns imediat.

Citeste si: Doamne, cum poate să arate Oana Roman! E îmbătrânită și cu chipul brăzdat de riduri! Ce s-a întâmplat? FOTO!

Citeste si: ȘOC! Ce i-au pus prietenii în coșciug lui Răzvan Ciobanu  cu o noapte înainte de înmormântare! Avem toate detaliile

Citeste si: Jador și Deea și-au aruncat cuvinte grele: „Așa suntem noi romii, mai nesimțiți”

Andreea Mantea dezvăluie cine va fi eliminat

„Eu vorbesc cu ea, nu te băga”, i-a spus noul concurent iubitului Ralucăi. Aceste cuvinte nu au fost pe placul lui Ricardo, care a sărit la bătaie.

Ricardo, Ricardo. Dacă nu vă potoliți, vă promit în acest moment că această emisiune se va încheia pentru voi. Nu vă supuneți regulilor, luăm măsuri. Ricardo, Cezar, Alex, Jador, lângă mine. Sunteți priviți de mulți oameni și ar trebui să fiți un exemplu. În primul rând, pentru voi”, le-a transmis Andreea Mantea concurenților.

Mâine, aceasta va anunța cine părăsește emisiunea.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate