Promo Puterea dragostei 16 octombrie. Jador spune adevărul despre relația lui cu Ella

Promo Puterea dragostei 16 octombrie. Ce se întâmplă în emisiunea de mâine

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Promo Puterea dragostei 16 octombrie. Ce se întâmplă la Puterea dragostei în emisiunea de miercuri, 16 octombrie. Au fost difuzate imagini în exclusivitate.

Jador s-a cam fâstâcit când Ella a revenit în casa Puterea dragostei, dar susține că nu mai vrea o relație cu ea. Andreea Pirui îl ia la rost și vrea să afle ce se întâmplă cu el și de ce a amenințat că va pleca din emisiune iar între timp s-a răzgândit.

Citeste si: Două concurente de la Puterea Dragostei s-au sărutat de față cu toți! Andra și Andreea au stârnit râsete din partea concurenților

Citeste si: Schimbare uriașă pentru Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei”! Ce se întâmplă cu el VIDEO

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” i-a spus lui Livian, verde-n față, care îi sunt defectele. Reacția halucinantă a "Lupului"

Bogdan Mocanu crede că între Jador și Ella există o chimie, dar cântărețul a reacționat imediat și i-a spus să nu-și mai dea cu părerea despre o situație care nu-l privește și pe care nu o cunoaște.

Promo Puterea dragostei 16 octombrie. Jador spune adevărul despre relația lui cu Ella

Jador: Ello!
Ella: Da!
Jador: Te-ai supărat că ți-am stins focul?
Andreea Pirui: Jador, ieri plângeai. Plângeai! După ce a venit (n.r. Ella), mă duc afară, ies de aici. Astăzi, tot după ea ești! Păi ce? Eu nu te înțeleg!
Mariana: Vrea să se răzbune!

fara descriere

Jador: Între mine și Ella nu va mai fi nimic niciodată.
Bogdan Mocanu: Între ei doi se vede că e ceva frumos!
Jador: Bogdan, vorbești mult și prost! Crede-mă, știu mai bine! Vorbești foarte mult și prost. Sincer, chiar nu am nimic. Și, dacă aș fi avut ceva, chiar nu ar fi fost... O relație nu mi-aș fi făcut cu ea, pentru că nu este cazul!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate