Promo Puterea Dragostei 22 iunie. Zănoagă, Jador și Mocanu s-au luat la bătaie! Un concurent a fost eliminat! Simina, în lacrimi

Tensiunile au atins cote maxime în platoul emisiunii Puterea Dragostei! Un concurent a plecat acasă, Simina a primit vestea în hohote de plâns, iar Zănoagă, Jador și Mocanu s-au luat la bătaie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Gala din 22 iunie a emisiunii Puterea Dragostei se anunță a fi una plină de tensiuni.

Dacă părea că divergențele dintre Alex Zănoagă și Jador au ajuns la final după întâlnirea în trei avută cu Simina, lucrurile nu ar putea fi mai departe de adevăr.

Alex Zănoagă a sărit să-l bată pe Jador. A fost nevoie de intervenția lui Beny pentru a-l duce la locul lui pe concurent, în timp ce Andreea Mantea striga la el să se potolească.

fara descriere

Alex Zănoagă a intrat în conflict și cu Bianca. „Bă, vezi cum vorbești!”, a țipat ea la el. „Dacă mă descalț și-ți dau un toc de-ăsta în gură...”, a spus și Mary.

Promo Puterea Dragostei: Alex Zănoagă a ieșit din emisiune

Alex Zănoagă s-a enervat și a plecat din nou din platoul emisiunii. „Dacă ies nu mai intru”, a spus el, după care s-a ridicat de pe scaun și s-a îndreptat spre ieșire.

Din tocul ușii, el s-a luat din nou de Bogdan. „Mocanu, cățelușul lui Jador! Ham, ham, ham!”, a spus Zănoagă arătând cu degetul spre el.

fara descriere

În doar câteva secunde Jador și Bogdan Mocanu s-au năpustit asupra lui. Bobicioiu și Beny au intervenit imediat pentru a-i despărți pe scandalagii.

Citeste si: E incredibil ce se întâmplă la castingul pentru Puterea Dragostei 2! Bruneta asta sexy a "zăpăcit" toţi bărbaţii! Vezi imagini cu aspiranţii la statutul de concurent! VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce Raluca a spus că fostul e iubirea vieții ei! „Nu îmi mai dați sute de mesaje că a făcut aia...”

fara descriere

Un concurent părăsește Puterea Dragostei

Andreea Mantea: „Nu există favoriți, nu există protejați, poate pleca oricine. (...) Concurentul care părăsește casa Puterea Dragostei în această seară este...”

Se va afla abia în gala de mâine, 22 iunie, cine va pleca acasă. Simina, însă, a fost dărâmată de veste.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate