Promo Puterea dragostei 23 octombrie. Continuă scandalul între Ella și Jador: "Dacă nu-ți tace gura, vin cu dovezile" - "Ești penibil!"

Promo Puterea dragostei 23 octombrie. Ella se ceartă rău cu Jador.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Promo Puterea dragostei 23 octombrie. Ce se întâmplă la Puterea dragostei în emisiunea de miercuri, 23 octombrie. Au fost difuzate imagini în exclusivitate.

Citeste si: Ce a apărut pe contul de Instagram al Siminei! Ce sex are bebelușul ei cu Zănoagă?

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Gafa incredibilă a Ralucăi Munte de la Puterea dragostei! Face tratamente corporale ca să scape de kilogramele în plus și de celulită, iar după mănâncă pizza

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, despre relația de acum cu Robert! ”Nu mă așteptam ca relația noastră...”

Continuă cearta și scandalul între Ella și Jador. Bruneta susține că Larisa a mințit atunci când a intrat prin videocall în direct în casa Puterea dragostei și a povestit ce a făcut ea cu Culiță Sterp. Jador spune că are dovezi despre ce s-a întâmplat între Ella și fratele mai mare al lui Iancu Sterp. Bruneta se enervează și mai tare și îi cere lui Jador să o lase în pace.

Promo Puterea dragostei 23 octombrie. Continuă scandalul între Ella și Jador: "Dacă nu-ți tace gura, vin cu dovezile" - "Ești penibil!" 

Ella, despre Larisa Judele: Dar tu faci niște chestii, sunt acolo de umplutură, iar tu dai vina pe mine. Când băiatul ăla nici măcar nu mi-a pus mâna așa, înțelegi?
Jador: Ascultă, o să vin cu dovezile într-o zi, dacă nu-ți tace gura! Și plângeai că-l vrei pe Jador în casă, dar de fapt tu nu-l voiai pe Jador, tu-l voiai pe Culiță!
Ella: Băi! Vezi că ești penibil! Eu în viața mea nu am plâns după băiatul ăla, că, dacă-l voiam, poate-l aveam, da?! Și lasă-mă în pace! Închide subiectul!
Andreea Pirui: Ai făcut-o foarte mult să sufere și ai făcut-o de rușine în toată România!

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce a apărut pe contul de Instagram al Siminei! Ce sex are bebelușul ei cu Zănoagă?

Gafa incredibilă a Ralucăi Munte de la Puterea dragostei! Face tratamente corporale ca să scape de kilogramele în plus și de celulită, iar după mănâncă pizza

Mary de la Puterea Dragostei, despre relația de acum cu Robert! ”Nu mă așteptam ca relația noastră...”

Scandal uriaș la ”Puterea Dragostei” din cauza lui Culiță Sterp! Larisa, atac frontal la Ella EXCLUSIV

Primele imagini de la înmormântarea lui Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam. PAPARAZZI

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies