Promo Puterea dragostei 23 octombrie. Continuă scandalul între Ella și Jador: "Dacă nu-ți tace gura, vin cu dovezile" - "Ești penibil!"

Promo Puterea dragostei 23 octombrie. Ella se ceartă rău cu Jador.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Promo Puterea dragostei 23 octombrie. Ce se întâmplă la Puterea dragostei în emisiunea de miercuri, 23 octombrie. Au fost difuzate imagini în exclusivitate.

Citeste si: Ce a apărut pe contul de Instagram al Siminei! Ce sex are bebelușul ei cu Zănoagă?

Citeste si: Gafa incredibilă a Ralucăi Munte de la Puterea dragostei! Face tratamente corporale ca să scape de kilogramele în plus și de celulită, iar după mănâncă pizza

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, despre relația de acum cu Robert! ”Nu mă așteptam ca relația noastră...”

Continuă cearta și scandalul între Ella și Jador. Bruneta susține că Larisa a mințit atunci când a intrat prin videocall în direct în casa Puterea dragostei și a povestit ce a făcut ea cu Culiță Sterp. Jador spune că are dovezi despre ce s-a întâmplat între Ella și fratele mai mare al lui Iancu Sterp. Bruneta se enervează și mai tare și îi cere lui Jador să o lase în pace.

Promo Puterea dragostei 23 octombrie. Continuă scandalul între Ella și Jador: "Dacă nu-ți tace gura, vin cu dovezile" - "Ești penibil!" 

Ella, despre Larisa Judele: Dar tu faci niște chestii, sunt acolo de umplutură, iar tu dai vina pe mine. Când băiatul ăla nici măcar nu mi-a pus mâna așa, înțelegi?
Jador: Ascultă, o să vin cu dovezile într-o zi, dacă nu-ți tace gura! Și plângeai că-l vrei pe Jador în casă, dar de fapt tu nu-l voiai pe Jador, tu-l voiai pe Culiță!
Ella: Băi! Vezi că ești penibil! Eu în viața mea nu am plâns după băiatul ăla, că, dacă-l voiam, poate-l aveam, da?! Și lasă-mă în pace! Închide subiectul!
Andreea Pirui: Ai făcut-o foarte mult să sufere și ai făcut-o de rușine în toată România!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate