Promo Puterea dragostei 24 octombrie. Ricardo, criză de nervi ca în primul sezon! A început să urle, să înjure și să arunce cu lucruri prin casă

Puterea dragostei 24 octombrie. Ricardo a făcut criză de nervi și a început să înjure ca la ușa cortului

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Promo Puterea dragostei 24 octombrie. Ce se întâmplă la Puterea dragostei 24 octombrie. Au fost difuzate imagini în exclusivitate.

Ricardo se supără foarte tare atunci când îl vede pe Marius mult prea aproape de Manuela și începe să țipe și să înjure. Ella nu mai suportă să stea în preajma lui Jador, așa că părăsește casa Puterea dragostei atunci când el refuză să plece din grădină la rugămințile ei. 

Iancu: Bă, nu știu, dar eu... Cum văd eu... Zic că relația asta n-o să țină!

fara descriere

Marius: S-a terminat... S-a terminat canapeaua!
Ricardo, țipând: Bă, dar tu aștepți să-ți spun eu (beep), în (beep) să te dai la o parte? Tu nu înțelegi? Aștepți să-ți zic eu?
Bianca: Dar ce-i, mă, vită, să țipi la ea?
Manuela: Mi-ai zis că azi o să-mi faci o surpriză, cea mai frumoasă surpriză. O surpriză mai frumoasă nu se putea, mulțumesc frumos, Ricardo!
Bianca: Poate-și dă Ricardo pantalonii jos! Știți că își dădea pantalonii jos în emisiune? Imaginează-ți afară, când sunt doar ei doi, păi îi dă și una în față!

Ella, către Jador: Du-te de aici, din fața mea!

fara descriere

Bianca: Ricardo e Ricardo! Mie îmi place că publicul își dă seama că el e praf!
Ricardo, către Manuela: Du-te și discută cu Bianca, dacă stai... Te uiți să vezi ce zice Bianca!

Marius, în camera roșie cu Manuela: Adică tu acum poți să-mi spui orice, pentru că noi nu am văzut. Am văzut doar... show-ul de final!

fara descriere

Andreea Mantea: Ia zi-mi. Suferi? Te văd așa abătut, supărat! Jador, i-ai cerut lui Culiță să se dea la Ella, ca să te scape de ea, ca să o ai la mână cu ceva?
Jador: Da, i-am zis: 'Dă-te la ea! Fă ce vrei cu ea!'

fara descriere

Jador: Vreau să cunosc o fată!
Andreea Mantea: Și ea vrea să te cunoască!
Băieții: Denisa! Denisa!
Andreea Mantea: Uite... Manuela are o altă părere! Manuela?
Manuela: Deci astăzi, după ce a fost discuția aia cu Ella și Iancu, ea a devenit așa puțin geloasă și a zis: 'Gata, și eu vreau să-l cunosc pe Jador, dacă tu vrei să-l cunoști pe Iancu'.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate