Promo Puterea dragostei 28 octombrie. Roxana reintră în casă. Prima ceartă cu Jador: "Fratele meu, nu te-ai schimbat deloc!"

Promo Puterea dragostei. Roxana din primul sezon al emisiunii Puterea dragostei intră în casă. Bogdan Mocanu rămâne fără replică

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Promo Puterea dragostei 28 octombrie. Ce se întâmplă la Puterea dragostei în emisiunea de luni, 28 octombrie. Au fost difuzate imagini în exclusivitate.

fara descriere

Manuela nu mai formează un cuplu cu Ricardo? Se pare că ea i-a sunat pe Iancu și Alexandru Bobicioiu, fostul ei iubit. Jador îi reproșează ce a făcut și îi spune că, dacă ar fi fost în locul lui Ricardo, i-ar fi dat papucii. Roxana Buzoiu reintră în casa Puterea dragostei și se ia la ceartă cu Jador. Manuela se teme că Roxana a pus ochii pe Ricardo.

 

fara descriere

Manuela, către Denisa: Și o să te îndrepți, oare, spre Jador?
Mariana: I-am zis și eu așa și a zis că nu, nu-i place!
Jador: Manuela!
Manuela: Da! Da, Jador!
Jador: Dacă tu ai fi fost iubita mea, îți dau un exemplu, și ai fi făcut chestiile pe care le-ai făcut cu Ricardo, eu m-aș fi despărțit de tine!
Manuela: Băi Jador, dar nu e vizibil, bă, că mie-mi place de omul ăsta?
Jador: Băi, ți-o plăcea, dar probabil îți place și de Bobicioiu, nu e exclus!
Ricardo: Vezi, Manuela, când alergi după doi iepuri, poate rămâi cu niciunu'!

fara descriere

Ella: Dar de ce mai vorbești cu el despre mine?
Iancu: Nu știam care cum să ne împărțim să...
Ella: Ce am vorbit? Dar ce am vorbit noi doi?
Iancu: Ce am vorbit noi doi, Ella?
Ella: Că nu se bagă nimeni în gândirile noastre!
Iancu: Voiam să zic că pe mine nu mă influențează nimeni din casa asta, nici Jador, nici alt băiat. Pe mine mă influențezi tu, faptele tale și comportamentul tău!

Manuela: Bă, dar mie chiar mi se pare că Ella nu mai are nimic pentru Jador.

Promo Puterea dragostei 28 octombrie. Roxana reintră în casă. Prima ceartă cu Jador: "Fratele meu, nu te-ai schimbat deloc!"

Reintră Roxana în casa Puterea dragostei! Mocanu rămâne cu gura căscată! Roxana îl invită la dans pe Ricardo. Fetele sunt convinse că de-acum înainte concurenta din primul sezon va încerca să-l cucerească pe fostul iubit al Ralucăi Munte.

fara descriere

Manuela: Mamă! Dacă alege să se apropie de Ricardo?!
Denisa: Asta o să se întâmple! Asta e clar! Păi dacă a dansat cu el?!
Bianca: Nu are treabă cu Bogdan, nu are treabă cu Livian, eu am simțit-o acum. Cu Ricardo o să aibă. Deci de fiecare dată când o să meargă în casa băieților, o să vorbească cu Ricardo. Dar voi acum sunteți împreună, gen sau...?
Manuela: Ce suntem împreună? Nu ai auzit că i-a zis Roxanei că noi nu mai suntem împreună?!

fara descriere
Jador: Dar și cu fusta aia, mă, e scurtă așa!
Roxana: Dar ce, mă, ești iubitul ei să comentezi tu cum se îmbracă ea? Tati, tati! Tu te uiți la fete cu fuste scurte, nu cu celofan pe cap.
Jador: Pentru o noapte, da, la fete de-alea mă uit.
Roxana: Jador, dar nu te-ai schimbat deloc, frate! Nu te-ai schimbat deloc. Aceeași replică o aveai și cu Simona și cu toate. Ba că e fusta, ba că îi iese sânul afară, ba că nu știu ce, dar nu a fost niciuna iubita ta.
Jador: Roxano! Mai bine Mariana decât tu! Dar măcar știu că nu atinge altul.
Roxana: Alo, lume bună! Voi îl vedeți pe Jador cum e aici, da? În fața camerei! Voi nu îl vedeți în spate, fratele meu, ce face el și cum vorbește cu fetele! Despre ce vorbim?!

Citeste si: Momente de tensiune în gală, după ce Kevin a fost eliminat. A dat cărțile pe față și a dezvăluit care crede că este motivul eliminării sale

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre relația cu Livian: "Este bărbatul cu care mi-aș petrece tot restul vieții"

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei a stat dezbrăcată în fața lui Culiță Sterp, dar șoc, îl place pe Iancu! ”Este cel mai potrivit pentru mine”

 

Andreea Mantea: Andra, Deea și Andreea Pirui au o problemă. Producția se va ocupa de această problemă a lor. Ele lipsesc astăzi, dar nu e problemă, că s-a întors Roxana!

fara descriere

Andreea Mantea, către Ricardo: Ce ai pățit, Ricardo?
Ricardo: Am avut temperatură aseară!
Andreea Mantea: A sunat... L-a sunat Manuela pe Iancu?
Ricardo: Și pe Bobicioiu!

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate