Promo Puterea Dragostei 8 iulie. Bianca aruncă bomba: „Am fost împreună pe ascuns”. Andreea Mantea face un anunț important: „În această săptămână...”

Edișia de luni a emisiunii Puterea Dragostei îi va ține cu sufletul la gură pe telespectatori. În ultima săptămână, concurenții au decis să dea cărțile pe față. Bianca face o dezvăluire șoc, Jador se apropie de Simona, iar Andreea Mantea face un anunț important.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei se anunță a fi una plină de dezvăluiri. Bianca a aruncat bomba: „Până acum am fost împreună, pe ascuns.”

„Dacă tot e ultima săptămână, măcar să dăm cărțile pe față”, a spus Jador, care a fost surprins în ipostaze extrem de tandre cu Simona. Cei doi dansau și erau extrem de apropiați, fiind la un pas de a se săruta.

fara descriere

Simina a fost și a surprinsă în timp ce râdea cu Bogdan Mocanu. Concurentul îi șoptea brunetei ceva la ureche și nu păreau să se gândească la faptul că dau curs zvonurilor conform cărora ar simți ceva unul pentru celălalt.

fara descriere

Hamude părăsește Puterea Dragostei

Hamude a anunțat că va pleca de la Puterea Dragostei. „Am o problemă de sănătate și trebuie să mă opreze neapărat și pentru asta va trebui să părăsesc emisiunea, din păcate”, a spus el. Concurentul și-a luat fotografia de pe raft și aplecat.

fara descriere

Zănoagă și Bianca se ceartă din nou

Zănoagă: Vrei să-ți spun ceva? Nu te place niciun băiat de aici!

Bianca: În afara de Simina, nu te mai vrea nimeni aici

Zănoagă: Mai bine să duc lipsă, decât să stau cu Bianca

fara descriere

Thalida și Bobicioiu de la Puterea Dragostei, cel mai nou cuplu?

Andreea Mantea: Cine te place de aici, Thalida?

Thalida: Nu vreau să mai comentez.

Zănoagă: Știe și ea că nu o place nimeni

Bogdan Mocanu și Jador au format, însă, o inimioară din brațele lor în spatele Thalidei și a lui Bobicioiu. Cei doi concurenți nu au fost deloc deranjați, ci au zâmbit amândoi.

Citeste si: Cine este favoritul săptămânii și cine a părăsit Puterea Dragostei

fara descriere

Iancu aruncă bomba la Puterea Dragostei

„Îmi place de Mary”, a spus Iancu zâmbind, deși abia s-a despărțit de Roxana ți între el și Bianca părea să se infiripe ceva.

fara descriere

Anunțul făcut de Andreea Mantea la Puterea Dragostei

„În această săptămână mai avem nevoie de patru finaliși, doi băieți și două fete. Doar cei opt au șansa să câștige marele premiu sau, de fapt, marile premii, căci sunt două. Începând de astăzi, în fiecare zi, veți vota. Gândiți-vă foarte bine cine merită să fie finalist”, a spus Andreea Mantea. „Mâine vom afla cel de-al șaselea finalist”, a adăugat ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate