Promo Puterea Dragostei: Avem o gală colorată în roșu și galben. Tensiunea atinge cote alarmante după ce concurenții vor fi pedepsiți

Gala Puterea Dragostei se așteaptă a fi una pline de surprize neplăcute pentru concurenți.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Gala Puterea Dragostei va fi una colorată în roșu și galben. Andreea Mantea a anunțat că mâine va da cartonașe roșii și galbene tuturor celor care au încălcat regula și au ieși în club în afara competiției. 

Citeste si: Surpriză de mari proporții la Puterea Dragostei! Marius este favoritul săptămânii

Citeste si: Cine era fata găsită moartă într-un parc din Militari. Anchetatorii nu exclud varianta unei crime

Citeste si: VIDEO | Imagini șocante cu momentul în care Mădălin s-a sinucis! Bărbatul s-a împușcat mortal într-un poligon

Promo Puterea Dragostei: Avem o gală colorată în roșu și galben. Tensiunea atinge cote alarmante 

Tensiunea atinge cote alarmante în casa Puterea Dragostei și se lansează din nou o serie de acuzații grave, mai ales la adresa fetelor. Fetele din casa Puterea Dragostei duc un adevărat război cu ea. Ella își iese din minți și o amenință cu bătaia pe Mariana, din cauza unor acuzații nefondate. 

fara descriere

„Adu-mi dovezi că eu m-am culcat cu Culiță.”, strigă Ella cât o țin plămânii la Mariana. 

De cealaltă parte, Mariana este acuzată de Manuela că nu ar fi atât de cuminte precum spune și ar fi dansat la bară într-un club din Cluj. Manuela descrie până și vestimentația din timpul prestațiilor Marianei. 

Din cauza tensiunuilor, Mariana nu mai rezistă și izbucnește în plâns și îi spune Andreei Mantea că nu este ok ce se întâmplă în cadrul emisiunii. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate