PROMO Serial Adela 27 octombrie 2021. Ce se întâmplă în episodul 11 de joi. Noile alianțe distrug familia Andronic - VIDEO

Serial Adela 27 octombrie 2021. Episodul 11 de joi vine cu noi întâmplări, alianțe și descoperiri care par să ruineze familia Andronic.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Serial Adela 27 octombrie 2021. Episodul de joi va fi plin de neprevăzut. Ceea ce se va întâmpla în episodul 11 schimbă cursul poveștii.

În timp ce Paul stă nevinovat în închisoare, adevăratul vinovat face alianțe pentru a distruge familia Andronic.

Serial Adela 27 octombrie 2021. Ce se întâmplă în episodul 11

Paul a fost arestat fiind prinicpalul suspect în cazul morții soției sale, Mona. Lucian, adevăratul vinovat, a aranjat lucrurile în așa fel încât să pară o răzbunare din partea lui Paul pe soția sa, Mona, pentru că era însărcinată și aștepta copilul altui bărbat. Paul află că Mona l-a înșelat cu Lucian. Andreea își vizitează tatăl la închisoare, având o conversație cu acesta din care pare că ascunde și ea ceva.

Citeste si: Serialul Adela, sezonul 2. În ce zi și la ce oră se difuzează serialul pe micile ecrane

"Să știi că eu sunt de partea ta, indiferent de ce s-a întâmplat!", îi spune Andreea lui Paul, lăsându-i acestuia de înțeles că și ea crede că este vinovat.

PROMO Serial Adela 27 octombrie 2021. Ce se întâmplă în episodul 11 de joi. Noile alianțe distrug familia Andronic - VIDEO

Martha, Delia și Lucian

[Sursa foto: Captură YouTube]

Martha îl suspectează pe Lucian că are de-a face cu moartea Monei și îl amenință.

"Fii atent! Dacă ai avut de-a face cu moartea Monei, o să plătești pentru asta!", îi spune Martha lui Lucian, iar discuția dintre ei este auzită de Delia, care trecea pe hol fix când aceștia discută.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Lucian nu bate pasul pe loc și îi atrage de partea sa pe toți cei care sunt împotriva familiei Andronic, printre care și Dorin, care bate palma cu acesta, semn că au făcut o înțelegere.

Citeste si: Care este relația dintre Adela și Andreea din Serialul Adela, în viața reală. Detalii incendiare din culise. Fanii vor fi surprinși

Mihai este sigur că Adela este fata adevărată a lui Paul. Ce intenționează să facă?- PROMO VIDEO

Medicul care a acceptat mită din partea lui Nuți Achim pentru a falsifica testul ADN al Andreei a revenit în peisaj. El profită de această "situație" pentru a mai afce rost de bani de la familia Andreea. Așa cum au avut înțelegerea în episodul de joi, 21 octombrie 2021, Andreea merge la spital pentru a-i duce o a doua parte din bani. Numai că de această dată este urmărită de Mihai care devine tot mai sigur că Adela este fiica adevărată a lui Paul. Mihai îi spune Deliei descoperirea sa.

"Îți mulțumesc anticipat, dacă tu, într-o zi, o s-o demaști pe nenorocita asta.", îi spune Delia lui Mihai.

Mâhnit de descoperirea sa, Mihai merge la Mitu Achim să-l confrunte: "Măcar acum în al 12-lea ceas recunoaște că Adela nu e fata ta!".

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Adela, sezonul 2. Vezi distribuţia completă

PROMO Serial Adela 27 octombrie 2021. Ce se întâmplă în episodul 11 de joi. Noile alianțe distrug familia Andronic - VIDEO

Nuți Achim

[Sursa foto: Captură YouTube]

Andreea trece și ea de partea lui Lucian și este de acord cu propunerea acestuia și are o singură condiție: "Ok. Cu condiția să nu-i lipsească nimic copilului meu."

Paul va fi eliberat din arest, pentru că nue xistă probe. Este așteptat de Adela și Mihai. De altfel, vom afla ce vrea Adela să discute cu Anamaria, pentru că merge la ea și îi cere să vorbească.

În acelați interval orar cu Serialul Adela, la Kanal d este difuzat serialul -fenomen "Doctorul minune". Însă, privitorii trebuie să știe că serialul turcesc este difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies