Promptitudinea, cuvantul de ordine in acordarea de servicii funerare

Pierderea unei persoane dragi reprezinta unul dintre cele mai dificile momente prin care un om trebuie sa treaca, pe parcursul vietii sale.

Indiferent daca este vorba despre bunici, despre parinti sau despre alte persoane apropiate, durerea este imensa. Iar intreaga situatie poate sa devina extrem de complicata, daca nu apelati, in asemenea momente, la o firma specializata in servicii funerare.

Cei care au pierdut deja pe cineva drag stiu ca, imediat dupa deces, trebuie indeplinite, in termen de numai una sau doua zile, nenumarate formalitati. Atunci cand nu va simtiti capabil de altceva decat de a plange pierderea suferita, aflati ca trebuie sa obtineti o serie de documente, pentru a respecta regulile statului roman.

Apoi, la fel de importanta este respectarea dogmelor religioase, precum si a unor traditii populare.

Toate aceste sarcini pot fi preluate de specialisti in pompe funebre, care stiu ce documente trebuie obtinute, ce institutii le elibereaza si care sunt demersurile necesare. Ei interactioneaza rapid atat cu spitalul si cu institutiile locale, cat si cu reprezentantii bisericii si ai cimitirului. Astfel, familia indurerata este scutita de actiuni care nu ar face altceva decat sa le accentueze durerea.

Consultanta funerara predeces – un serviciu gratuit, dar extrem de folositor

Atunci cand tragedia deja s-a produs, este dificil sa luati cu rapiditate toate deciziile legate de ceremonia de inmormantare. Tocmai de aceea, anumite firme de servicii funerare, asa cum este si funerarii-bucuresti.ro ofera, in mod gratuit, serviciul de consultanta predeces.

Acesta este gandit special pentru persoanele care au pe cineva drag diagnosticat cu o boala grava in faza terminala.

O alta imprejurare, la fel de trista, este cea in care cineva a suferit un accident, iar medicii anunta ca decesul este iminent.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

In astfel de circumstante, consultanta le este oferita, la orice ora din zi si din noapte, tuturor celor care vor sa afle din timp informatii in legatura cu amanunte de care le va fi greu sa se ocupe in momentele ulterioare pierderii suferite.

In cadrul unei intalniri care poate sa aiba loc in orice loc propus de dumneavoastra, reprezentantii firmei de servicii funerare va vor oferi orice informatii referitoare la procedurile necesare, la costurile pe care le presupun acestea, precum si la orice alte detalii. Amanuntele referitoare la ceremonia funerara sunt stabilite din timp si, atunci cand se produce inevitabilul, puteti fi sigur ca totul va fi organizat impecabil, din punctul de vedere al formalitatilor legale, dar si al respectarii traditiei si al credintelor religioase.

Ce servicii funerare sunt oferite imediat dupa deces?

Indiferent daca ati beneficiat sau nu de consultanta funerara predeces, puteti suna la o firma de pompe funebre indata dupa producerea tragicului eveniment. Atunci vor fi realizate, cu promptitudine, toate serviciile necesare intr-o astfel de imprejurare.

Cel dintai dintre acestea este transportul funerar. Persoana decedata va fi preluata de la morga spitalului sau, dupa caz, de la Institutul de Medicina Legala, dupa ce familia alege sicriul dorit si pune la dispozitie documentele necesare. Se poate realiza inclusiv repatrierea persoanelor decedate in alte tari europene.

Alte servicii funerare oferite constau in efectuarea procedurii de imbalsamare sau tanatopraxie, menite sa ii asigure persoanei decedate un aspect cat mai apropiat de infatisarea din timpul vietii.

Apoi are loc inhumarea sau, dupa caz, incinerarea, ambele insotite si urmate de diferite slujbe si servicii religioase, precum si de obiceiuri precum parastasul. De toate acestea se poate ocupa, cu profesionalism maxim, o firma de pompe funebre.

Articol realizat de iAgency.ro

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul zilei, 29 iulie 2021. Un nativ se bucură de surprize pe plan sentimental

Avocado toast: rețete lejere și gustoase din diferite țări

Combinaţia dintre chic şi confortabil. Îmbrăcămintea de zi

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

REGHE A DIVORȚAT! Adevărul a ieșit la iveală chiar acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Natura ne arată cât de mici suntem. România, îngenuncheată după o oră de vreme rea. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies