Propolisul in tratamentul cancerului

Propolisul este un compus natural produs de albine din mugurii plantelor, amestecati cu ceara si rasina. Albinele il folosesc pentru a repara eventualele imperfectiuni ale stupului si pentru a-l proteja de virusuri, bacterii, fungi sau diversi microbi. Acesta mentine temperatura si sanatatea stupului la un anumit nivel.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereCe contine propolisul

Nu este surprinzator faptul ca propolisul poate fi extrem de folositor in lupta omului cu anumite afectiuni. Asadar, au fost identificate cateva beneficii pe care propolisul le poate aduce: de exemplu, este foarte eficient la vindecarea leziunilor, impotriva infectiilor pielii, la repararea tesuturilor ori in cazul unor probleme gastro-intestinale. Continutul propolisului depinde de locul in care albinele isi au stupul si de perioada anului. Adesea, propolisul are peste 180 de compusi naturali, multi dintre acestia fiind concentrati de antioxidanti puternici, flavonoide si fenoli. De asemenea, propolisul are proprietati anestetice, imuno-modulatoare, anti-inflamatorii, antioxidante, beneficii cardiovasculare si poate chiar preveni ori trata diferite forme de cancer.

Beneficii si proprietati

Din cate se pare, propolisul verde brazilian ar putea avea beneficii semnificative si variate, unele care ar putea surprinde chiar si specialistii mai… conservatori. In mare, s-a descoperit ca acest gen de  propolis poate aduce beneficii in diverse zone ale procesului cancerigen: anti-inflamatorii, anti-virale, la vindecarea ranilor, este un stimulent imunitar, distruge radicalii liberi, protejeaza ADN, are efecte impotriva
tumorilor, ucide celulele canceroase, are activitate anti-metastatica.

Citeste aici mai mult!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate