Provocări în casa de la ”Puterea Dragostei”. I-a trimis Raluca poze cu ea goală lui Adrian?

Raluca s-a dat de gol? I-a trimis tânăra poze cu ea goală lui Adrian?

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Larisa a fost cea care le-a provocat pe fetele din casa de la Puterea Dragostei să dezvăluie lucruri intime despre ele. La întrebarea ”i-ai trimis iubitului tău poze cu tine goală”, Raluca nu doar că a arătat biletul pe care scria ”AM”, ci şi a venit cu o explicaţie ”I-am trimis…goală de tot”.

fara descriere

Destăinuirea Ralucăi vine la puţin timp după ce Andreea Mantea stârnise o discuţie între Raluca şi Adrian. Atunci, Raluca a mărturisit că i-a luat telefonul iubitului ei pentru a verifica dacă ştersese nişte poze cu ea. ”I-am trimis poze cu mine şi pe urmă i-am cerut să le şteargă din telefon. I-am luat mobilul ca să verific dacă le ştersese”, a mărturisit Raluca.

Raluca de la Puterea Dragostei i-a trimis poze cu ea goală lui Adrian? I-a cerut apoi să le şteargă

La întrebarea Andreei Mantea despre ce fel de poze erau, Raluca nu a oferit prea multe amănunte, însă a specificat că a vrut să fie şterse pentru că a mai văzut cazuri de băieţi care după ce s-au despărţit de câte o fată, au făcut publice poze indecente, în semn de răzbunare.

Din acea discuţie, Raluca a dat de înţeles că în poze era sexy, însă ar putea să fi fost Adrian băiatul despre care o zi mai târziu, Raluca avea să spună că i-a trimis poze cu ea ”goală de tot”.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate