Provocat la luptă de Daniel Chiriță, Giani Kiriță răspunde: ”Cu Giani vor să se bată mulţi, dar e greu. E greu tare cu mine!”

Foștii fotbaliști Daniel Chiriță și Giani Kiriță sunt aproape să se bată în cadrul unei gale profesioniste.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere


In articol:

Giani Kiriță, vedetă Exatlon, fost căpitan al lui Dinamo și campion cu Bursaspor (Turcia), a primit recent provocarea de a se bate într-un cadru organizat cu celălalt Chiriță din fotbalul românesc, Daniel, fost căpitan al Petrolului Ploiești. 

Provocarea a fost lansată chiar de Daniel Chiriţă, lupta urmând să se desfășoare la Constanța, în luna august, în cadrul Galei ”Oss Fighter 4”.

"Îl provoc pe Giani Kiriţă, care e ”câine”. Şi eu fac de vreo 3 ani, mă antrenez. Mulţumesc lui Florin Stănică, pe calea asta, el m-a convins şi am acceptat cu drag. Mă antrenez de vreo 3-4 ani la sală, mă antrenez cu Amansio (n.red. - Amansio Paraschiv), sunt cu Doroftei, ne antrenăm şi au zis: 'Băi, dar tu când te baţi? Te antrenezi, dar când te baţi?'. Eu nu ştiu dacă el se bate, dar am zis să fac o provocare, să mă vadă oamenii, să simt, pentru că e altceva când te antrenezi şi altceva când eşti în ring, în meci oficial, ai alte trăiri", a anunţat zilele trecute Daniel Chiriţă, potrivit digisport.ro. Petrolistul are și o variantă de rezervă, dacă Giani nu acceptă lupta. "Dacă nu acceptă, m-am gândit la Mircea Badea. Provoc tot. Foarte serios. Vreau neapărat să ajung în ring, să mă bat. Vreau să simt senzaţia. Îi iau pe rând. M-ar bucura cu Giani, că şi el e fost fotbalist, e aproape de vârsta mea, e la kilograme puţin mai mult ca mine, dar eu cred că pot să-i fac faţă", a afirmat Chiriță.

Citeste si: Imagine superbă cu Giani Kiriță și fetița lui Vladimir Drăghia! Fotografia care i-a înduioșat pe toți de la Exatlon!

Citeste si: Secretul lui Mario Fresh! Cum este ”alintat” Faimosul de Alex Velea

fara descriere

Giani Kiriță ar fi de acord cu lupta: Eu vreau să fac frumos, să vadă lumea un spectacol!”

Într-un dialog telefonic purtat prin intermediul prosport.ro, Kiriță și Chiriță au pus la punct detaliile confruntării: 

Kiriţă: "Aoleo!"
Chiriţă: "Salut, lupule, câine!"
Kiriţă: "Uşor, uşor că eu sunt câine! Uşor! Păi lupul a provocat câinele. În ce sens m-ai provocat?"
Chiriţă: "La o gală de kickbox. Se va ţine în august. O să vii acasă până atunci". 

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro! 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate